изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:47 EEST
Майка изчезна с бебето си    
Новини18-годишна майка изчезна с бебето си в Сапарева баня. Гюлдане Стефанова излязла привечер в събота с 19-месечното си дете, за да ходи на гости при съседката си. Оттогава следите им се губят.

25-годишният й съпруг Кирил Пейчев я издирва в полицията и в Спешна помощ в Дупница. Вчера следобед мъжът пристигна от Сапарева баня в Спешния център на Дупница, за да пита дали 18-годишната му съпруга Гюлдане Стефанова не е идвала да търси лекарска помощ. Дежурният лекар видя в регистъра пациентите, прегледани от 19,30 часа в събота до 14 часа в неделя, но името на съпругата на Кирил Пейчев не беше открито.

Няма я й при родителите й в Хасково, откъдето е родом, нито на адресите на техните роднини. Вероятно жената сама е избягала от дома си, смятат полицаите. Те не са открили данни за престъпление, извършено срещу нея, нито за домашно насилие. Затова смятат, че недоимъкът в семейство е прогонил майката и бебето. Криминалистите обаче не спират издирването.

"В събота около 19,30 часа Гюлдане, която на галено наричам Галя, ми каза, че отива в съседката Димитрина да попита дали са пуснали по банкоматите детските надбавки. Отиде и не се върна. Чаках я да се прибере до 21,30 часа, не издържах и отидох у съседката, която ми каза, че Галя е идвала, постояла е 20-ина минути и си тръгнала. Цяла нощ обикалях улиците на Сапарева баня да я търся, през главата ми минаха различни мисли - дали след като си е тръгнала не е паднала в някоя канавка, дали не е изнасилена и захвърлена на някоя тъмна уличка. До разсъмване в неделя обиколих всички квартали на Сапарева баня и не я открих. Имаме момиченце - Никол. Оставих я на баба й да се грижи за нея и сега продължавам да издирвам съпругата си", сподели съпругът Кирил. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Майка изчезна с бебето си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди