изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:54 EEST
ПЪРВА КОНТРОЛА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА    
СпортФутболистите на Добруджа, които се стягат за срещите от втория дял на първенството в Североизточната "В" група, ще проведат днес първата си контрола от зимната подготовка. Добричкият тим, който е първи в класирането на третия ешелон, ще премери сили с втородивизионния отбор на Калиакра.

Проверката ще е на новото игрище с изкуствена тревна настилка, намиращо се до зала "Добротица" в Добрич, и ще започне в 14.00 часа. Своя неофициален дебют с жълто-зелената фланелка ще направят новопривлечените играчи, сред които са нападателят Николай Вълев от Светкавица (Търговище), халфът Младен Стоев от Локомотив (София) и защитникът Николай Христозов от Миньор (Перник). След като през есента играха в Суворово, в отбора се завръщат халфовете Явор Колев и Преслав Пасев. Другите нови имена сред избраниците на старши треньора Радослав Вардаров са Румен Александров от Черноморец (Балчик), Светослав Караиванов от Любимец, Мариян Станчев от Светкавица (Търговище), както и юношите  на добричкия клуб Танжу Харейдин и Кристиян Димитров.

 


Сходни връзки

ПЪРВА КОНТРОЛА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди