изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:05 EEST
ИВЕЛИН КОСТОВ РАЗТРОГНА С КАЛИАКРА    
СпортИвелин Костов-Барона е поредният футболист, който няма да играе повече с екипа на Калиакра, научихме от президента на клуба Венцислав Василев. Състезателят е разтрогнал договора си и вече е свободен агент. Интерес към него проявявали отбори от "А" и "Б" група. Костов обаче се надявал, че ще успее да си уреди трансфер в полски тим до края на седмицата.

 Ако това не станело, едва тогава щял да преговаря с родни тимове. Барона е четвъртият играч, който по време на предсезонната подготовка напуска каварненския клуб "по взаимно съгласие". Преди него от Каварна си тръгнаха нападателят Иван Цачев, халфът Янчо Андреев и защитникът Александър Събев. Засега ново име в състава на родното Каляри е само Латин Венков. 29-годишният централен защитник е играл за последно във варненския Спартак. Обстановката в Каварна няма да е нова за него, тъй като през 2005-2007 година той играеше с Калиакра в "Б" група, като записа 36 мача и вкара 4 гола. "Водим разговори и с други футболисти и в близките дни ще стане ясно кои ще дойдат при нас", каза за НДТ Венцислав Василев.

 


Сходни връзки

ИВЕЛИН КОСТОВ РАЗТРОГНА С КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди