изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 05:23 EEST
С ХИП-ХОП КОНЦЕРТ ЧЕСТИТИХА НА ИМЕНИЦИТЕ    
Култура

Хип-хоп концерт "Честит имен ден", организиран от общински младежки център "Захари Стоянов" и Младежки информационно-консултантски център-Добрич, се състоя преди дни. Залата на ОМЦ бе препълнена от млади хора, които с голямо нетърпение очакваха своите любими изпълнители.



                                   

    В началото на концерта водещите Божидара Георгиева и Теодора Георгиева изнесоха  кратко  слово, в което  подчертаха, че настоящият концерт е поздрав за всички именици през  януари, които са цяла кавалкада. Те информираха публиката и за хубавите български традиции за празнуване на именните дни в нашата страна. Пожелаха на именниците здраве, щастие, благополучие, благоденствие и късмет. След това двете водещи представиха изявените добрички хип-хоп певци, които ще участват в концерта, а именно: P1tnika. Versaka,  Mr.Dyff, Teddy, Benji, Jay-C, Mi7ko,  Belvedere,  A.I.O, Ilay, Pafcho , Berko, младите акробати от група OK SEMELI. Представени бяха и специалните гости - Game Over и Ivlov от Разград и Мариета Кулева от София, която е добричлийка и е бивша възпитаничка на студиото за поп-рок певци "Сарандев". Преди започването на концерта младите хора почетоха с едноминутно мълчание паметта на своя приятел -рапъра Spirit, който почина по това време преди 3 години. Някои от колегите му-рапъри изказаха добри думи от сцената за него и споделиха, че той живее завинаги в сърцата им. После започна концертът, в който първи се представиха добричките певци. Те изпълниха с много обич и професионализъм свои авторски песни. В шоуто се представиха отлично и младите акробати от  група OK SEMELI, които направиха акробатика от висша класа по време на изпълненията на певците.

Акцентът на концерта бяха хитовете изпълнени от специалните гости. Game Over и Ivlov представиха свои песни индивидуално и в дует. Мариета Кулева и Game Over изпълниха две песни в дует, едната от които за първи път. В края няколко песни представи и известният рапър BIG SHA /Шамара/. Той сподели от сцената, че харесва много добричката публика и с най-голямо удоволствие гостува в нашия град.

Всички изпълнители бяха бурно аплодирани от зрителите, които пееха заедно със своите любимци техни популярни хитове. Хип-хоп концертът "Честит имен ден" бе един хубав пъстроцветен  букет от песни и танци, поднесени с много любов от всички изпълнители. НДТ

 


Сходни връзки

С ХИП-ХОП КОНЦЕРТ ЧЕСТИТИХА НА ИМЕНИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди