изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:40 EEST
АЛБЕНА - ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ПО ЗУМБА    
Туризъм

Курортът Албена ще бъде домакин на международен фестивал по зумба със специалното участие на Херман Мело – обучаващ зумба специалист, любимец на милиони фенове на зумба по цял свят. Първото издание на феста ще се проведе от 7 до 9 юни 2013 година. Организаторът - клуб "Алегрия" от Добрич, е предвидил поредица от вдигащи адреналина зумба събития.

Albena/Албена Последното юлско утро на 2012 г. Снимка: Йоанна ДуковаAlbena/Албена
Йоанна
Снимка: Светослав ПетковAlbena/Албена 
Зората пуква
Снимка: Йоанна Дукова



Херман Мело ще зарадва присъстващите с два мастер класа - по зумба и аква зумба /в басейн/. Лицензирани инструктори ще направят демонстрации на различни видове зумба. 3-часов зумба маратон на открито ще разтресе Албена в края на фестивала. Той ще бъде воден от лицензирани инструктори от България и чужбина, присъстващи на събитието. За финал е предвидено голямо зумба парти край един от откритите басейни в курорта. За участниците във феста, които имат желание, е предвидена и екскурзия до "Двореца" в град Балчик. Архитектурно-парковият комплекс, резиденция на румънската кралица Мария, е разположен в романтичен парк с богата история и обогатен с над 2 000 растителни вида. Фестивалът по зумба ще се проведе с подкрепата на "Албена" АД.
Клуб "Алегрия" с ръководител Стоян Стоянов е организатор на два изключително успешни маратона в Добрич през 2012 година. Те се проведоха на открито - на площад "Свобода" в центъра на града, и бяха подкрепени от община град Добрич. Във втория маратон се включиха и водещи инструктори от България.Зумба е тонизираща, ефективна, лесна за следване вдъхновена от латино
танците танцова фитнес забава, която накара хората по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване тя се разраства дотолкова, че става най-голямата и най-успешната фитнес програма с милиони последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА - ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ПО ЗУМБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди