изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:49 EEST
БРОНЗОВИ ОТЛИЧИЯ ЗА ЮНОШИТЕ НА ДОБРИЧ БУЛ 2000    
Спорт

Състезателите на Добрич Бул 2000 спечелиха бронзовите медали във финалния турнир на държавното първенство по хокей за юноши старша възраст, който се проведе в КК „Камчия”.



 

Тимът на добруджанци, който е сформиран от ученици от СОУ „Св. Климент Охридски”, бе в една предварителна група със съставите на Академик плюс (София)  и Петър Берон (Пловдив).  Хокеистите на Добрич Бул 2000 се класираха за финалната четворка след победа и загуба в първата фаза на шампионата.

В спор за третото място момчетата от Добрич победиха с 3-1 Тонмар (Търговище), а с това получиха прекрасна купа и се окичиха с бронзовите отличия.

С принос за медалите бе и спечелилия приза за голмайстор на турнира Георги Асенов.

В състава на Добрич бе Христо Христов – капитан, Ерджихан Раимов – вратар и най-полезен за клуба, Йордан Йорданов с реализирани 2 дузпи, Костадин Стойчев, Илиян Бураджиев,  Сави Гецов, Симеон Атанасов и  Георги Асенов. Всички ученици от СОУ „Св. Климент Охридски”. Със спечелиното трето място  възпитаниците на Дануша Ялъмова  – треньор, и Виктор Найденов –мениджър, клуба затвърди призовите си позиции в този спорт в страната.

 


Сходни връзки

БРОНЗОВИ ОТЛИЧИЯ ЗА ЮНОШИТЕ НА ДОБРИЧ БУЛ 2000 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди