изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:27 EEST
ОСТАВАТ ДЕСЕТ ДНИ ДО КРАЯ НА ФОТОКОНКУРСА „ЗРЪНЦЕ ЛЮБОВ ВЪВ ВАШИЯ ОБЕКТИВ”    
НовиниОстават само десет дни до края на фотоконкурса „Зрънце любов във вашия обектив” на Българско дружество за защита на птиците.


 Идеята е заснимане на подхранването на пойните птици през зимата.
До момента за участие в конкурса снимки са изпратили 17 любители на фотографията от цялата страна. Има снимки от поставени хранилки пред домове, офиси и в паркове. Получени са снимки от храненето на големите и сини синигери в паркове и градини, както и на смели хвъркати, кацащи и хранещи се от шепа, пълна със зрънца. Крайният срок на конкурса е 15 февруари. Може да се изпратят до три снимки, като те задължително трябва да бъдат направени в България и да не са участвали в друг подобен конкурс.
Наградите са осигурени от ФотоСинтезис и Българско дружество за защита на птиците. Авторът на най-добрата снимка ще бъде награден с фотоапарат, неговият подгласник ще получи за награда бинокъл, а класираният на трето място – градинска поилка за птици.
124 лева събраха приятели и доброволци на БДЗП по време благотворителния коледен базар за ръчно изработени подаръци, който се проведе през декември в Младежкия център „Захари Стоянов” в Добрич. Средствата бяха за закупуване на семена за поддържане на хранилки за птиците в градския и училищни дворове. Базарът е част от националната кампания за зимното подхранване на дивите пойни птици "Зрънце любов".
 


Сходни връзки

ОСТАВАТ ДЕСЕТ ДНИ ДО КРАЯ НА ФОТОКОНКУРСА „ЗРЪНЦЕ ЛЮБОВ ВЪВ ВАШИЯ ОБЕКТИВ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди