изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:55 EEST
ДОБРУДЖА И НЕСЕБЪР ЩЕ ИГРАЯТ В ОБЗОР    
СпортTази събота футболистите на Добруджа ще проведат третата си контрола от зимната подготовка.

Избраниците на старши треньора Радослав Вардаров ще премерят сили със състава на Несебър, който е на 11-ото място в Югоизточната В” група. От изпълнителния директор на добричкия клуб Светослав Петров научихме, че мачът ще е 14.00 часа в Обзор.
Двата тима ще се изправят един срещу друг за втори път от началото на февруари. Миналата събота несебърци гостуваха в Добрич, а срещата, проведена на новото игрище с изкуствена тревна настилка, завърши с победа на добруджанци с 2:1. Избраниците на Ради Вардаров поведоха с попадение на привлечения от Локомотив София Младен Стоев-Маджо в 24-ата минута. Резултатът бе изравнен след автогол на Явор Колев в 63-ата минута, а непосредствено преди последния съдийски сигнал Севдалин Стайков донесе победата за Добруджа.
Съботният мач с Несебър е третата проверка на "жълто-зелените” по време на предсезонната подготовка. В първия си двубой за Новата година те завършиха наравно 1:1 с втородивизионния тим на Калиакра.
Контролна среща в събота имат и футболистите на Септември Тервел, които също като Добруджа се подготвят за втория полусезон на Североизточната В” група. Момчетата на Искрен Пенчев ще играят с отбора на Провадия, като мачът ще е във Варна.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА И НЕСЕБЪР ЩЕ ИГРАЯТ В ОБЗОР | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРУДЖА И НЕСЕБЪР ЩЕ ИГРАЯТ В ОБЗОР
Автор: Anonymous да 2013-02-08 @ 12:20 EET
добре е че ще играят - но да видим кой ще вкара на несебър - много ми е любопитно защо  Севдалин Стайков не попадна в отбора - единствения в отбора който не подаде грешен пас  - този който подаде головия пас за първото попадение и който вкара с глава за победата от ъглов удар - игра много успешно като защитник - -- кой го измести - човек на кого - и срещу пари ли

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди