изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:06 EEST
НОВ РЕФЕРЕНДУМ НА НДТ И ndtnews.hopto.org    
НовиниНОВ РЕФЕРЕНДУМ НА НДТ И ndtnews.hopto.org: Трябва ли да се национализират електроразпределителните дружества, или не?

Държавата пламна от народното недоволство срещу непосилно високите цени на тока, водата и парното. Все по-често протестиращите поставят ултимативния въпрос да се приватизират трите елктроразпределителни дружства, които взривиха националната сигурност с януарските сметки за тока. Какво е личното ви мнение - гласувайте и коментирайте. Референдумът по традиция е на първата страница на сайта.

 

РЕФЕРЕНДУМ: Трябва ли да се национализират електроразпределителните дружества, или не?

 1. Да
2. Не
3. Не мога да преценя

Борисов: Шулева продаде електроразпределителната мрежа

Борисов: Шулева продаде електроразпределителната мрежа

/КРОСС/ Новият председател на ДКЕВР ще бъде обявен утре. Това съобщи премиерът Бойко Борисов пред журналисти. Според Борисов председателят на ДКЕВР трябва да се избира от парламента.

Ценообразуването е една от основните грешки и в това отношение Семерджиев не се е справил, каза министър-председателят. Той добави, че засега няма да бъдат отнети лицензите на електроразпределителните дружества.

По думите му бившият министър на икономиката Лидия Шулева е продала електроразпределителната мрежа, а бившият премиер - "Мариците". "Графите в сметките трябва да бъдат кръстени така - една на Шулева, втора на Костов, трета на Станишев", заяви премиерът.

По думите му номинираният от ГЕРБ за конституционен съдия Гроздан Илиев е най-добрият вариант за поста. "След като дадох правото на СДС и не успяха, се консултирах лично с Лазар Груев, който е голям професиоанилист и много честен човек. Той лично ме посъветва да предложим Гроздан Илиев", каза Борисов.

По думите му в парламента нищо друго не се прави, освен да се плюе срещу ГЕРБ. "Всички са обезумели от ярост срещу нас. Заради това нито един важен въпрос не може да се води конструктивен диалог", каза още Бойко Борисов.

 


Сходни връзки

НОВ РЕФЕРЕНДУМ НА НДТ И ndtnews.hopto.org | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди