изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:24 EEST
ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА: Министър: Незаконната търговия не е причина за оставка    
Новини София. Енергийният министър Делян Добрев опита да защити новата шефка на ДКЕВР Юлиана Иванова, която бе уличена в незаконна търговия с цигари по интернет.

"Към датата на назначаването й няма фирма на нейно име", обясни той. "Иванова не е знаела, че продаването на цигари в интернет е незаконна дейност. Незнанието на закона не оправдава никого, тя ще си понесе отговорността. Не мисля, че това може да бъде причина за смяна на Иванова", допълни министърът и допълни: „Едва ли кой знае какви печалби са извлечени от развиването на тази дейност. Незаконното е в това, че цигарите са продавани в интернет, а от миналата година това е забранено. Има санкции в закона и те ще бъдат наложени”.

На въпрос за поисканата му оставка от Волен Сидеров Добрев отговори: „Започна предизборната кампания. Моята оставка е най-малкият проблем”.

„Тези скъпи централи са от 10 години в микса. По времето на това правителство техният дял е намален. Те не говорят защо са ги включили преди мен в микса, защо ЕРП-ата са продадени преди мен, защо никой не е направил нищо, за да променим модела на ценообразуване в ДКЕВР. Говорят чисто популистки – „Изгонете ЕРП-ата”, защото това се харесва на техния електорат с цел да набират симпатизанти”, каза още Добрев. На въпрос за назначаването на Митко Каратиста за представител на държавата в ЧЕЗ Добрев заяви: „Не знам кой е Митко Каратиста, никога не съм го виждал. Държавата в момента няма представител в дружествата, защото те са частни. Ако е назначавал някой Митко Каратиста, то това не съм бил аз”, предаде "Фокус".

 


Сходни връзки

ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА: Министър: Незаконната търговия не е причина за оставка | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА: Министър: Незаконната търговия не е причина за оставка
Автор: Anonymous да 2013-02-15 @ 08:11 EET
ЦИГАНИТЕ ПРОДАВАТ ЦИГАРИ ПО ПАЗАРИТЕ, А ПО ВАЖНИТЕ  И ТЕ НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНИТЕ!
ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА: Министър: Незаконната търговия не е причина за оставка
Автор: Anonymous да 2013-02-15 @ 08:26 EET
Прокуратурата да се самосезира! За незаконна търговия черноборсаджийката  на съд и в затвора, а не на такъв важен за народа пост! да се подава оставката веднага, да не чака народът да я погне!
ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА: Министър: Незаконната търговия не е причина за оставка
Автор: Anonymous да 2013-02-15 @ 09:17 EET

Тя и прокуратурата е от ГЕРБ


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди