изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:15 EEST
ПОЛИЦАИ ОТ АЛБЕНА И КАВАРНА УЧАСТВАХА В ИЗДИРВАНЕТО НА "ИЗЧЕЗНАЛИ"    
Новини

Фалшив сигнал за отвлечeно дете вдигна на крак варненската полиция. съобщи МВР. Районните управления “Полиция” в курорта „Албена” и в Каварна също се включиха в издирването.



Към 10.11 часа в четвъртък на тел. 112 е получен сигнал от младеж, че ученичка от седми клас от варненско училище е отвлечена с черна кола, вероятно “Хонда”. Шофирал мъж с качулка. Незабавно на сигнала се отзовава екип на Трето РУП, уведомени са всички служби и районни управления на ОДМВР–Варна, и започва издирването на описания автомобил.

След среща с класния ръководител и съученици на момичето е изяснено, че съобщението е фалшиво и е инициирано от съученици на момичето. Като видели полицаите и инспектора от Детска педагогическа стая децата обяснили, че са се наговорили да подадат сигнала, за да разтревожат родителите й, с които тя била в конфликт от сряда. Станало ясно също, че момичето и две години по-голям неин приятел възнамерявали да ходят до Каварна.

Въпреки, че отвличане няма, издирването на двете деца продължило, тъй като родителите им не знаели те къде са. Описанието им е предадено на служителите в полицейските управление в Албена и Каварна. Около 11.30 часа, три минути преди да отпътуват за Каварна, момичето и младежът са открити на автогарата във Варна.

Със случая се занимават инспектори от Детска педагогическа стая. НДТ

 


Сходни връзки

ПОЛИЦАИ ОТ АЛБЕНА И КАВАРНА УЧАСТВАХА В ИЗДИРВАНЕТО НА "ИЗЧЕЗНАЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди