изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:02 EEST
Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен    
КоментариОставката на Симеон Дянков е опит на Бойко Борисов да смекчи преврата срещу самия себе си. Това заяви пред БНТ Андрей Райчев. Според него, премиерът е напът да изпусне единственият инструмент на своята власт - пряката връзка с хората. Властта му се дължи на неговото лично отношение по телевизора с гражданите, на това, че той говори с хората и те му вярват, но това се руши. Министър-председателят предприе този жест с кадровите промени, за да може да си върне доверието, обясни Райчев.

По думите на Мира Радева, както й президентът ясно каза - с една оставка няма да се смекчи общественото напрежение. Има очевидна катастрофа на икономическата стратегия на това правителство. Хората протестират най-вече заради това, че са изключително обеднели. Управляващите много се хвалиха с увеличените депозити. Увеличените депозити обаче за израз на страх, се ситуацията не е добре, не е стабилна.

Според социолога, ако има предсроични избори, това ще бъде огромен удар върху самочувствието на кабинета и ГЕРБ. Тази партия скоро ще бъде спомен, обяви Райчев. На предстоящите избори може да видим поява на изключително ново политическо явление, каквото беше ГЕРБ преди години. Но аз се надявам да не отваряме за пореден път сандъчето на чудесата, коментира той.  http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен
Автор: Anonymous да 2013-02-19 @ 12:16 EET
На кого да вярват хората - на бясната Мая Манолова или на другия комунист Райчев, които непрекъснато се пенят като лъжат.
Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен
Автор: Anonymous да 2013-02-19 @ 13:14 EET

Вярват на БУДАлата!

Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен
Автор: Anonymous да 2013-02-22 @ 11:34 EET
Лично аз не виждам някой който е кадърен да ни управлява.Вие на кой бихте дали властта на Доган,Костов или Станишев?Нито единия става.Сърбали сме попарата и на тримата,така ,че както е казал народа:"ОТ трън на Глог ,че по висок".
Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен
Автор: Anonymous да 2013-02-22 @ 12:40 EET
Не става дума за Доган или Станишев. Костов е друга работа - доказал се е че може да прави реформи. На България и трябва премиер-реформатор!!!! Иначе вървим по гръцкия сценарий с тази огромна администрация, не работещи държавни структури, не ефикасно образование. Аз лично се надявах, че Борисов ще свърши нещо. Уви, излезе че е въздух под налягане....Нямаше нито дупе нито пипе за реформи!?
Андрей Райчев: ГЕРБ скоро ще бъде спомен
Автор: Anonymous да 2013-02-22 @ 13:16 EET
Да, наистна Костов е друга работа мръсен ,долен,крадлив гърбав мангал ,като оня там от кулата и Волен добре му го каза ,че няма да му се размине и скоро ще му сложат прангите!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди