изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:25 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ВЕСТНИК НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Пенсионер отива за 20 години зад решетките за жестоко убийство заради имот”, пише на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна”. В спор за имот мъжът убил с чук съпругата на своя брат. Последният пък бил ударен не по-малко от 9 пъти. Вчера съдът е решил подсъдимият да плати и 240 000 лв. кръвнина на двете дъщери и съпруга на убитата жена. „Държавата иска собственост от осъден за трафик на хора”, съобщава изданието.

Окръжният съд в Добрич е допуснал да бъде изготвена икономическа експертиза по дело, образувано по иск на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност срещу 31-годишния Евгени Р. Анг. от Добрич. По делото има още трима ответници. Вещото лице трябва да установи размера на законните приходите и направените от него разходи в проверявания период. „Цех за тиквено семе ще се прави в областта”. По Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) са одобрени проектите на още 107 стопанства, които ще получат подкрепа от над 26 млн. лева, са съобщили от държавен фонд „Земеделие”. С пари от ПРСР ще бъдат купени машини за производство на кайсии, череши, сливи, праскови, ябълки и картофи. В Добричка област ще се финансира проект за в строителството на сграда за сушене, калибриране и съхранение на тиквено семе. Подкрепени са и девет проекта за отглеждане на лозя.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ВЕСТНИК НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди