изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:36 EEST
Македония рипна: Енергийните бандити от EVN крадат и нас!    
По светаОказва се, че и ЧЕЗ, и EVN са познати марки в съседна Македония. Това личи от коментарите в техните вестници. Читател, подписал се като Миле, пише: “ ЧЕЗ са същите като EVN, само дето при нас името им е различно, нали? Тия дни писахте, че тия компании нямат бизнес у нас и ние не зависим от тях. А в края на краищата се оказва, че това е същата фирма, само дето е под друго има, а не EVN!

А това, че и нас EVN ужасно ни крадат и са абсолютни престъпници – това е факт!!! Защо не напишете статия как е възможно един бойлер според EVN да бъде таксуван наместо 1 киловат – 1,4? Като броиш тази разлика колко са откраднатите пари от гражданите на Република Македония?!”

Кучишке добавя: “Продават ни 4,4 киловата например, а таксуват 6,2, и пак цената е висока заради скъпия “пренос”. Лъжци!”



Друго маке, имало късмета да се засели в Канада и подписало се като Toronto, добавя: “Преди много години в Онтарио се опитаха да приватизират производството и дистрибуцията на електрическата енергия. Ама видяха, че това е стратегически отрасъл и се отказаха. В момента освен една ядрена централа, която е продадена, другите две са държавни. Ток, вода, поща, смет – това е всичко държавно, тоест обществена собственост. Това е капитализъм за доброто на хората.”

Колкото и да е странно, вече има и хора, които ни завиждат за това, че имаме гражданско общество! Поне това прави Prodan: “Изглежда само в Албания и България хората реагират, когато EVN им дере кожата!” А Major Langer добавя: “Да, ама нас веднага ще ни “изкарат” от Брюксел. EVN се държат с нас като с малки деца!” http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Македония рипна: Енергийните бандити от EVN крадат и нас! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди