изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:01 EEST
ВМЕСТО ДА Я РАЗСЛЕДВАТ, ТЯ И НЕК ВЗРИВЯВАТ НОВИ ПРОТЕСТИ    
Новини Вместо от 1 март, токът може да поевтинее от 1 април. Освен това не е сигурно, че цената ще падне с 8%, както бе обявено преди два дни.

Това стана ясно от изявление на Юлиана Иванова, председател в оставка на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), след обществено обсъждане на наредбата за регулиране цените на природния газ, предаде агенция "Фокус".

На 19 февруари премиерът Бойко Борисов обяви на извънредна пресконференция, че от 1 март цената на тока може да падне с 8%. Ден по-късно обаче той подаде оставката на кабинета

Причината за отлагането е, че промените в ценообразуването на изразходваната електроенергия не може да се случи в толкова кратки срокове.

"Първи март е следващата седмица, а все още нямаме постигнати резултати. И на мен ми се иска да е първи март, а не април, защото всички плащаме сметки”, отбеляза председателят в оставка на държавния регулатор.

Иванова отказа да се ангажира с конректни цифри и проценти за намаляването на цената на електроенергията. Юлиана Иванова призова журналистите „да оставят на държавната комисия малко въздух да дишат и да не се налага всеки ден да се дават изявление”.

Когато имаме конкретни резултат, вие първи ще разберете, увери Иванова представителите на медиите и отбеляза, че Държавната комисия по енергийно и водно регулиране работи много усилено за да бъдат направени необходимите промени.

От НЕК все още не са представили своите предложения, като се очаква това да стане през следващата седмица, посочи Юлиана Иванова.

http://www.trud.bg

ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА: Министър: Незаконната търговия не е причина за оставка

Новата Калинка Юлиана Иванова готова да подаде оставка

КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО: Шефката на ДКЕВР продавала незаконно цигари

 


Сходни връзки

ВМЕСТО ДА Я РАЗСЛЕДВАТ, ТЯ И НЕК ВЗРИВЯВАТ НОВИ ПРОТЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди