изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:21 EEST
Lady България се проведе за шеста поредна година    
Календар

Конкурсът „Lady България“ се проведе за шеста поредна година в Гранд хотел София. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост. Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди - независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива. За участие в конкурса бяха избрани 15 финалистки от над 200 кандидатки за титлата. 

Александра Стоянова - Lady Bulgaria 2013 – UniverseАлександра Стоянова - Lady Bulgaria 2013 – UniverseАлександра Стоянова - Lady Bulgaria 2013 – Universe



Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с тоалетите на миналогодишната носителка на специалния приз на организаторите „Феймъс“ и вестник „Преса“ Виктория Божилова с нейната колекция „Алекс фешън“, посветена на „Лейди България“.

Във втория участничките разказаха и представиха себе си в спортно елегантни облекло, а третото дефиле беше в официалните тоалети на Bridal Fashion.

Конкурсът Lady Bulgaria e единственият по рода си у нас, в който могат да участват само неомъжени дами, които имат достатъчно самочувствие и амбиция да посрещнат предизвикателството.

Конкурсът Лейди България дава възможност за изява и следи развитието на финалистките и победителките. На тазгодишното издание на конкурса беше представена част от стихосбирката на една от миналогодишните победителки Венета Пеневска, която междувременно завърши и своето висше образование – дипломиран психолог. Освен новата стихосбирка Венета успя да направи и свой собствен кабинет.

Лейди България 2011 Мадлен Иванова и носителка на титлата Miss Multiverse Sophisticated 2012 беше подготвила 6-листен календар, специален подарък за участничките и всички гости в залата.
Специално участие в конкурса взе и джаз изпълнителката Мария Емануил Георга, която е едно от младите български дарования.

Всички участнички и зрители в залата получиха подаръци от Walmark – продукти за красив бюст. Участничките получиха подаръци и от Revive – козметика с екстракт от охлюви, Медефект и доктор Емил Бърдаров. Участничките бяха специално ескортирани от Мерцедес Бенц.

Продуцент и собственик на марката Lady Bulgaria е Меги Савова.

Информация за победителките:
Lady Bulgaria 2013 – Universe – Александра Стоянова
Александра е от град Годеч. Учи в Софийската математическа гимназия. Обича да пътува и да се снима. Мечтае да обиколи света.

Lady Bulgaria 2013 – Europe – Айда Кирова
Айда има руски корени и мечтата й е да отиде в Санкт Петербург. Учи бизнес администрация в УНСС. Обича да пътува, да спортува и да се занимава с фотография. Увлича се от грим и фризьорство.

Lady Bulgaria 2013 – European Union – Натали Стоянова
Натали е от град Сливен. Тя е студентка в УНСС, специалност Икономика и Бизнес. Играе тенис на корт и фитнес.

Lady Bulgaria 2013 – World – Елефтерия Лили Мичева
Елефтерия Лили учи в Нов Български Университет в 2 специалности – Дизайн – Архитект, и Кино и телевизия. Заместник председател е в неправителствената организация „Младежки глас“ – обл. София. Освен по съвместни проекти с чужбина, работи и като дизайнер към испанска фирма.

Сред гостите бяха някои от носителките на титлата Мисис България: Йордана Димитрова, която неотдавна стана лице на Дизайнерска къща Романтика, д-р Венелина Милева, лицата на Модна къща Bridal Fashion Елена Караколева и Паолина Петракиева, Гергана Зарева, Мариана Маринова, Мисис Баба Татяна Трайкова, Ваня Георгиева, Даниела Цветанова и Капка Амзина и много други известни личности. http://gossip.erogance.eu
 


Сходни връзки

Lady България се проведе за шеста поредна година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.78 секунди