изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:13 EEST
Росен Плевнелиев се срещна с протестиращите и прие исканията им    
Новини  Изключително емоционална беше срещата на президента Росен Плевнелиев с протестиращите на кръстовището на ул. “Раковски” и “Славянска”. Под шумни възгласи и скандирания той се покачи на специална платформа и прие официално исканията на протестиращите. Президентът им благодари за активната гражданска позиция.

“Благодаря ви, че показвате по един демократичен начин... Заповядайте още от следващата седмица заедно с други организации, синдикати, всички заедно да работим за това, което е важно за държавата”, каза той, надвиквайки тълпата.

“Благодаря ви, че ми връчихте и дадохте исканията, пожелавам ви успех. Нека да докажем, че вярваме в демократичните ценности и бъдещето на България. Ще работим заедно”, заяви той и посочи, че президентството е отворено за всички.

Протестиращите поискаха от него “пълна промяна на политическата система в България”. Плевнелиев извървя пеша разстоянието до президентството, като пред журналистите той направи кратък коментар. “Запретваме ръкавите и работим”, беше акцентът в него.

При срещата с президента протестиращите го посрещнаха с “Мафия”, но го изпратиха с “Българи, юнаци”.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Росен Плевнелиев се срещна с протестиращите и прие исканията им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди