изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:01 EEST
Местан: Борисов става все по-неадекватен    
Политика Бойко Борисов става все по-неадекватен. След като четири години държеше еднолично цялата власт и продължава да я държи, изглежда, му се е приискало да играе опозиция на собственото си управление, но няма как да му се получи. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.


По думите му е изчерпан не само той и кабинетът му, но и парламентът, в който има мнозинство. Независимо от това той, разбирайте и партията му, носят еднолично цялата отговорност за тежката социална криза. Затова ДПС ще върне мандата на президента още не в деня, а в мига на получаването му, посочи Местан.
Припомням на министър-председателя в оставка, че в първите дни на мандата му той беше достатъчно смел да отиде отвъд границата ни с Гърция, за да се яви пред протестиращите от гръцка страна, които бяха блокирали контролните пунктове на българо-гръцката граница. Питам се къде е сега г-н Борисов и къде е неговата смелост? И като не се яви пред протестиращите български граждани, къде е доблестта му? Ако тази категория му е непосилна, къде е отговорността му на човек, който държи цялата власт?
Няма как да заработи и сценарият му за пореден път да се опита да прехвърли отговорността върху други политичeски сили, заемайки парадоксалната позиция да се яви опозиция на себе си- ще рече на собственото си управление, подчерта лидерът.
Той бе категоричен, че ДПС няма да прави опит за съставяне на правителство и няма да участва в ничий друг опит да се състави кабинет, "но сме готови да поемем пропорционално своята отговорност за приемането на необходимите актове на Народното събрание преди неговото разпускане, които биха помогнали за решаване на належащите проблеми на българските граждани", каза още Местан. http://www.cross.bg
 


Сходни връзки

Местан: Борисов става все по-неадекватен | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Местан: Борисов става все по-неадекватен
Автор: Anonymous да 2013-02-25 @ 18:45 EET
Местан ,яхнал си турците в България /то тяхното е по зле от турско/-горките хора.
Местан: Борисов става все по-неадекватен
Автор: Anonymous да 2013-02-25 @ 19:45 EET
по добре 5 борисовци отколкото един от дугановци или станишевци

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди