изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:40 EEST
Взривеният джип в Пловдив е на алкохолен бос    
НовиниДжипът "Инфинити”, който беше взривен със самоделно устройство през изминалата нощ в Пловдив, е на бизнесмена Георги Господинов. В града под тепетата той е известен още като Георги Байряка. 45-годишният бизнесмен е собственик на фирма и има склад за алкохолни и безалкохолни напитки на "Брезовско шосе”.

Джипът е бил паркиран пред казино "Елдорадо”. Собственикът живее в район "Тракия”, който е в непосредствена близост. Образувано е досъдебно производство. Назначена е пожаро-техническа експертиза, съобщи за БЛИЦ говорителят на окръжна прокуратура Галина Андреева. Работи се по различни версии, от опит за изнудване, до лични отношения, финансови такива, рекет и други, коментираха пред БЛИЦ от полицията.

Както първи съобщихме минути след полунощ бил получен сигнал за възникнал пожар. При огледа, над дясната предна гума на джипа спецслужителите открили поставено самоделно взривно устройство. От взрива са изпочупени стъклата и на два автомобила, паркирани в близост.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Взривеният джип в Пловдив е на алкохолен бос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди