изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:46 EEST
РЗС се разделиха с Веселин Марешки    
ПолитикаПолитическият съвет на "Ред, законност, справедливост" - РЗС, на разширено заседание с областните координатори, реши да уважи исканията на огромната част от гражданите на град Варна, които освиркаха Веселин Марешки, и които изразиха мнение, че той, заедно с Кирил Йорданов и Борислав Гуцанов, са олицетворение на корупционния модел на управление на Варна. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев.

Ние изразяваме нашата солидарност с протестиращите във Варна и затова оттегляме политическото си доверие от Марешки и денонсираме споразумението с партията му, каза Яне Янев.

От днес РЗС стартира национална политическа кампания - „Влез в политиката, смени системата". Ще предоставим депутатските места, които бяха предвидени за Марешки, на граждани и граждански организации, каза Яне Янев.

В същото време Веселин Марешки се появи сред протестиращите във Варна. Той потвърди, че е призовал всички общински съветници да подадат оставка и да отговорят на обвиненията, насочени срещу тях от хората.

В същото време част от хората викат против Веселин Марешки. Чрез мегафон един от протестиращите помоли всички присъстващи от политически партии да напуснат. Протестиращите започнаха да освиркват Марешки. „Това е шествие на гражданите, не на политиците", коментират хората. От автомобил, спрян на платното пред община Варна, част от протестиращите изиграха хоро. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

РЗС се разделиха с Веселин Марешки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди