изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:02 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 4 март около 09:20 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Владимирово, община Добричка. Установено е, че за времето от 22:30 часа на 3 март до 09:00 часа на 4 март, неизвестен извършител чрез срязване е извършил кражба на 1345 метра електрически захранващ кабел от междустълбия. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУ Добрич.
- На 4 март в РУП Шабла е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с. Божаново, общ. Шабла. Установено е, че за времето от 3 септември 2012 година до 4 март 2013 година, неизвестен извършител чрез взлом на входна врата е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба електрически проводници, бяла и черна техника. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Шабла.
- На 4 март в 08:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Добрич, на кръговото кръстовище за град Балчик. Лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от румънски гражданин, отнема предимството и удря движещия се с предимство лек автомобил „Опел”. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по двата автомобила. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Съставен е акт за установяване на административно нарушение на виновния водач.
- На 4 март, около 16:25 часа в град Добрич по бул. „Добруджа”,  автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген”, с добричка регистрация. От извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,47 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан К.Х. (62г.) от с. Дончево, община Добричка. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 Контролните органи са съставили 27 акта и 68 фиша за констатираните от тях нарушения.

 
05.03.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди