изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:14 EEST
Пенсионер предлагат вместо лъвове, в герба на държавата да има две магарета    
ОбществоБранимир Делчев – Бръмбо предложи в студиото на bTV в герба на България вместо лъвове би трябвало да има магарета. Според него така по-точно ще се предаде националния дух и състоянието на народа. Като обединяващ символ между магаретата той предлага чаша.

Българите имат генетически проблеми, не икономически. Затова трябва да обявим държавата си за пордажба, евреите ще я купят, твърди той. Ще вземем по 1 милион евро на човек и ще живеем от лихвите, уточнява плана си Бръмбо.

Българите крадат и така оцеляват, смята пенсионерът Кирил Лилов. “Виждам, като си отида на село, че хората в Северозападна България живеят зле. Единственото, с което се спасяват сега, това е кражбата- краде се лук, картофи , кокошки. Така оцеляват”, каза той.

“Трябва да се протестира за работни места , да се спре корупцията и да се даде работа на хората, смята пенсионерът. Ако не си произвеждам през лятото зеленчуци, плодове и кокошки, няма да мога да изкарам зимата”, твърди Лилов.

Увеличението на пенсията ми ще е с 21 лева и така ще стане 309 лева на месец, уточни Лилов. При инфлацията тези пари са много малко, затова и аз протестирам. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пенсионер предлагат вместо лъвове, в герба на държавата да има две магарета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди