изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:47 EEST
Семерджиев вземал 9236 лв. държавна заплата    
НовиниПо 9236 лв. месечно е получавал бившият шеф на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев, докато е бил директор на "Булгартрансгаз". Това сочат данни от Годишния доклад за дейността, доклада на независимия одитор и годишния финансов отчет към 31 декември 2009 г. Документът общо е 87 страници.

Някои от координаторите на протестите се заканиха, че ще искат пълно разследване на дейността му. Любопитното в случая е, че
компанията е държавна
От януари до септември 2009 г. Семерджиев е взел от фирмата общо 83 126 лв. Което като се раздели на девет месеца, се получава по 9236 лв.
КЪСМЕТ: Ангел Семерджиев се е радвал на изключително добри доходи и при тройната коалиция, и при правителството на ГЕРБ.

месечно.
"168 часа" попита официално "Булгартрансгаз" дали възнаграждението е само за заплатата му като изпълнителен директор и член на борда на директорите. Оттам обещаха да проверят случая, но с уговорката, че отговорът им най-вероятно ще е готов след седмица. Причината била в многото командировки на шефовете покрай откриването на нови станции в страната.
Самият Семерджиев не вдигаше мобилния си телефон. "168 часа" му изпрати въпроса и чрез SMS, но до редакционното приключване нямаше отговор.

http://www.168chasa.bg

 


Сходни връзки

Семерджиев вземал 9236 лв. държавна заплата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.28 секунди