изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:30 EEST
В ДОБРИЧ ЗАПОЧВА ОБУЧЕНИЕ ПО МЯРКА 111 ЗА ЖИВОТНОВЪДИ    
НовиниКурс по мярка 111 „Професионално обучение, информационни дейности и разпространение на научни знания“ стартира от 9 март в Добрич. Земеделските производители ще преминат 150 часа лекции на тема „Общо животновъдство“.

Земеделските производители ще преминат 150 часа лекции на тема „Общо животновъдство“. Обучението ще се проведе от експерти от Службата за съвети в земеделието в Добрич. Освен теоретична част са предвидени и практически занятия, които ще се проведат в животновъдни ферми в региона на Добруджа.
Преди броени дни приключи 30-часовото обучение на пчелари на тема „Нови техники и технологии в пчеларството“. Курсът се проведе от 2 до 5 март, като производителите посетиха и пчелин на свой колега, отглеждащ 490 пчелни семейства между селата Сноп и Градини в Добричко.  
Общо три са обученията по мярка 111 на тема „Общо животновъдство“, които стартират на 9 март в цялата страна. Допълнителни знания в курсовете ще получат общо 100 фермери.
АГРО.БГ

 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ ЗАПОЧВА ОБУЧЕНИЕ ПО МЯРКА 111 ЗА ЖИВОТНОВЪДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди