изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:33 EEST
ДОБРИЧ БЛОКИРА ПЪТЯ ЗА ВАРНА    
НовиниПротестиращите добруджанци блокираха пътя Добрич-Варна на поредното шествие, с което оставиха исканията си за смяна на системата.

Макар и далеч по-малобройни, на проведения днес протест добруджанци бяха изключително найстоятелни. Сборният пункт отново бе пред храм "Св. Георги", където стана ясно, че и в Добрич се учредява Обществен съвет, който ще контролира институциите в града. Параллно с националните искания протестиращите добруджанци започнаха и кампания срещу ВиК с искания за намаляване на цената на водата в града. След това шествието премина през центъра на града, като пред общината поставиха камъни в памет на Пламен. Шествието продължи по основни пътни артерии на града, като блокира булевардите "Трети март" и "25 септември". Групата с викове "Мафия", "Всеки ден ще е така, до победата" и други стигнаха до входно-изходната артерия и блокираха изхода и входа на Добрич за Варна и Силистра.

Очаквайте подробности и снимки

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ БЛОКИРА ПЪТЯ ЗА ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди