изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:57 EEST
ДОБРУДЖА ПОБЕДИ ЧЕРНОМОРЕЦ С 2:0 В АЛБЕНА    
Спорт

В мач от 17-ия кръг на Североизточната „В” футболна група, игран в Албена, отборът на Добруджа победи Черноморец (Балчик) с 2:0 и продължава да е на първо място във временното класиране. В герой за „жълто-зелените” се превърна централният нападател Васил Тачев. Той влезе в игра като резерва в 60-ата минута и 30 минути му бяха достатъчни, за да вкара два гола и да донесе трите точки на своя тим.



През първото полувреме борбата се водеше предимно в централната част на терена и головите положения почти липсваха. Отборът от Добрич по-често владееше топката, но грешеше в завършващата фаза на атаката. В 42-ата минута балчиклии бяха близо до откриване на резултата, но Илчо Илчев пропусна да се разпише от десетина метра.

След почивката играчите на Черноморец, които доста късно започнаха предсезонната си подготовка, отпаднаха физически, а „жълто-зелените” се възползваха от това и имаха пълно превъзходство. В 61-ата минута току-що появилият се на терена Васил Тачев с първото си докосване на топката изведе добричлии напред в резултата. Малко след това той отново демонстрира голмайсторските си умения, отбелязвайки второто си попадение, което се оказа последно в срещата.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ПОБЕДИ ЧЕРНОМОРЕЦ С 2:0 В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди