изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:31 EEST
АБИТУРИЕНТИ ИЗБИРАТ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ    
Образование

Кандидатстудентска борса отвори врати в общински младежки център "Захари Стоянов". Тя се организира от сдружение “Кандидатстудентска борса”–София, отдел “Образование и култура” и ОМЦ.



В борсата, която се провежда за 19-и път, участват 24 висши училища и образователни  организации. За първи път се представя Националната художествена академия. Сред участниците са водещи висши учебни заведения в страната, сред които СУ "Св. Климент Охридски", ВТУ "Кирил и Методий", Стопанската академия в Свищов, Техническите университети във Варна и София, Висше училище Международен колеж и др. На борсата кандидат-студентите получават информация, консултация и съвет от специалисти от висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване; за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити; за предварителните и редовните изпити,за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки и др. Те имат възможността да се снабдят с кандидат-студентски справочници, учебно-помощни и информационни материали. По данни на отдел "Образование и култура", абитуриентите тази година ще са около 1 000.

Кандидат-студентската борса ще бъде отворена и днес от 9 до 13 часа. НДТ

 

 


Сходни връзки

АБИТУРИЕНТИ ИЗБИРАТ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди