изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:39 EEST
Станишев: Изготвени са досиета на лидерите на протестите    
ПолитикаЛидерът на БСП Сергей Станишев твърди, че в МВР са изготвени досиета на водачите на гражданските протести от последните седмици. Той уточни, че информацията е от източници на БСП във вътрешното министерство и призова министъра на вътрешните работи в служебното правителство да огласи досиетата публично.


По заповед на г-н Цветанов са изготвени досиета на лидерите на гражданските протести. Водачите на гражданските протести на недоволството са подслушвани по телефона, следена е тяхна SMS и имейл кореспонденция, а някои от тях са поставени под външно наблюдение. Сред разработваните от МВР са Ангел Славчев, Дончо Дудев, Янко Петров, Янаки Ганчев и други. Много ясно доказателство за политическото използване на МВР в интересите ГЕРБ от г-н Цветанов и неговото обкръжение. И затова искаме служебният министър да направи пълно проучване и разследване.

Депутатът Михаил Михов коментира, че големият провал в сектора "Правосъдие и вътрешни работи" е темата "Шенген" и нарушаването на гражданските права с използването на многобройните разузнавателни средства.

Стотиците хиляди използвани специални разузнавателни средства по време на мандата, без това да се отрази по някакъв особен начин в повишаване на разкриваемостта и събирането на доказателства. Единствено нарушени са граждански права, използване на полицейски методи за борба с политическите опоненти и подчиняване системата на Министерство на вътрешните работи на партия ГЕРБ.  http://bnr.bg

 


Сходни връзки

Станишев: Изготвени са досиета на лидерите на протестите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди