изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:11 EEST
Стоян Петров пуска ВИРУС в българската музика /ВИДЕО/    
Култура Песента е официален саундтрак към  филма „Виолета, Жоро и аз”


Дългоочакваният сингъл на изпълнителя Стоян Петров е вече факт за феновете на хубавата българска музика. Песента включва в себе си дъбстеп елементи, китарно звучене и меланхолично настроение. Написана и аранжирана от композитор Светлин Къслев, тя е с интересното име „ Като Вирус”. Текста написа Георги Трифонов, който с невероятна лекота пресъздаде настроението, което сингълът иска да внуши на слушателите. „ Като вирус” е официален саундтрак към българския филм „ Виолета, Жоро и аз”. Самият Стоян Петров споделя, че е изключително горд с факта, че музиката на филмовата продукция е създадена изцяло със сегменти от неговите авторски песни през годините и е благодарен за доверието, което продуцентите са му гласували. „Виолета, Жоро и аз” печели и награда за оригинална режисура на кино фестивала „ Златен Витяз”- Русия.
Съвсем скоро ще бъде и официалната премиера на видеото, което взаимства кадри от филмовата лента и ще се състои в столичния клуб Планет на 26 март от 19:00 часа. На промоцията, Стоян ще изненада публиката не само с ново видео и участниците в него, но и с акустични изпълнения както на новата песен, така и на други негови авторски парчета. В момента айдълът е в усилена подготовка за премиерата и текат всекидневни репетиции с музикантите, които ще излязат с него на сцената.

 
 


Сходни връзки

Стоян Петров пуска ВИРУС в българската музика /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди