изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:47 EEST
Политически лидер искал да разфасова трупа на жертвата си с трион    
Ред и сигурност Бившият лидер на младежкото движение на СДС в Русе се е подготвял за убийството на Иван Михайлов поне няколко дни. Преди да пристигне в града, той натъпкал в сак триони, ножове и черни, найлонови торби. Намислил да се отърве от трупа, като го разфасова.

Полицаи, участвали в огледа, издават потресаващи подробности. Юлиян Спасов убива 69-годишния мъж със седем удара с нож в тила, нанесени толкова силно, че счупил черепа и се виждал мозъка на убития, пише в. “Труд”. Убиецът дошъл с колата си от София. Пред дома на Иван го видял съсед и му отворил вратата на кооперацията.

Около половин час по-късно се разнесли викове за помощ. Притеснени, съседите потропали на вратата на Иван, но отвътре не се чувало нищо. Накрая решили да позвънят в полицията. Когато ченгетата влезли в дома на жертвата, заварили Юлиян Спасов да седи край трупа.

Убийството в Русе се разиграва само дни преди Върховният касационен съд да се произнесе по дело за имотна измама срещу Иван и Юлиян. Двамата са подсъдими заради опит да си присвоят сграда в центъра на Русе. Полицаите предполагат, че Юлиян и Иван са се скарали заради предстоящото решение на съда.

Името на Юлиян нашумява още през 2003 г. Тогава се оказва, че има нередовна диплома по право. По същото време полицията разкрива, че е участвал в измамна схема за реституция на апетитни имоти в центъра на Русе и в София./
 


Сходни връзки

Политически лидер искал да разфасова трупа на жертвата си с трион | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди