изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:33 EEST
Поредно протестно шествие срешу монополите ще се състои в София    
НовиниСофия. И тази неделя в центъра на София ще се проведе протестно шествия срещу монополите под наслов "Народът срещу олигархията”. Пред сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в 11.00 часа ще се съберат недоволни от произволите на монополите граждани, които от там ще тръгнат на протестно шествие по маршрут МИЕТ – президентството.

 В същия час ще потеглят още два лъч протестиращи - от НДК и от Орлов мост. Това е поредната активност на гражданите след като няколко поредни недели се проведоха големи митинги в над 35 града от цяла България. Протестиращите категорично изразяват своето недоволство от реакцията на институциите спрямо техните искания, които бяха входирани в НС, ДКЕВР, Столична община и Президентството. Липсата на политическа воля за решаване на проблемите на хората доведе до искания за промяна на политическата система в България. В неделя протестиращите граждани се обединяват около пет основни точки: 1.Незабавно пускане на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй”.
2. Одържавяване на енергоразпределителните дружества.
3. Мораториум върху съдебните и изпълнителни дела, заведени от енергоразпределителните дружества, топлофикация, водоснабдяване и банките.
4. Разваляне концесиите за добив на злато.
5. Не на приватизацията на БДЖ и ВМЗ „Сопот”.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Поредно протестно шествие срешу монополите ще се състои в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди