изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:16 EEST
АЛБЕНА НА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА В РУМЪНИЯ    
Туризъм Курортен комплекс "Албена" се представи със самостоятелен щанд на туристическата борса в румънската столица Букурещ, която бе открита в края на миналата седмица.

. Сред акцентите на българската компания са офертите за Великденските и майски празници, както и предстоящи прояви като детския тенис турнир от 1 до 4 май и международния фестивал по зумба със специалното участие на Херман Мело - обучаващ зумба специалист, любимец на милиони фенове на зумба по цял свят. Първото издание на феста ще се проведе от 7 до 9 юни 2013 година, посочват от „Албена” АД. 

Още в първите часове на туристическата борса българското туристическо дружество отбеляза голям интерес към щанда си, тъй като курортът е добре познат в Румъния. Традиционно за Великден в Албена отсядат около 3000 гости. От курорта очакват и тази година много румънци да изберат Албена за отбелязване на големия християнски празник. В Букурещ посетителите на щанда са проявили най-голям интерес към ол-инклузив и ултра ол-инклузив настаняванията. Отчита се ръст на ранните записвания с 15 процента при румънските гости, а като цяло за целия сезон се очаква увеличение на гостите от северната ни съседка с 5 процента, които през миналата година са били 30 000 души. Сред най-новите оферти към румънските туристи е и тази за Сеньори, която е за мъже и жени над 55 години, включваща балнеопрограми. 

НДТ

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА НА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА В РУМЪНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди