изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:06 EEST
БСП с куклено шоу срещу Борисов    
ПолитикаШаржове на Бойко Борисов, министрите и ключовите му депутати ще са част от предизборната кампания на БСП. Куклите са с почти човешки ръст и с тях младежите в БСП ще правят уличен театър. Комсомолците щели да разиграват сценки с участието на Бойко, Симеон Дянков, Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

"Уважавам и ценя Станка Златева, както и всеки български спортист, но изборите не са конкурс по красота и атлетизъм". Така Сергей Станишев коментира вчера номинацията на шампионката по борба за листата на ГЕРБ в Сливен.
Бившите управници ще се постараят максимално да скрият на втори план виновниците за разрухата, допълни Станишев. БСП щяло да отговори с листи от авторитетни експерти с ясна гражданска позиция. Днес и утре соцлидерът ще проведе срещи с областните шефове на БСП за депутатските места. Остават ли Румен Петков и Румен Овчаров в списъците бе тема номер 1 на "Позитано" 20. За да защитят шефа си Овчаров, 19-те соцорганизации в София щели единодушно да го номинират в събота. Самият Овчаров повтаря от дни, че няма да остане на инат в политиката.
Биляна ВЕСЕЛИНОВА
http://paper.standartnews.com
 


Сходни връзки

БСП с куклено шоу срещу Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.54 секунди