изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:22 EEST
Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов подава оставка    
НовиниСофия. Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов обяви, че подава оставка, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Както е по Търговския закон и по Устава на дружеството, аз подавам оставка пред Съвета на директорите.

Надявам се - оставката да бъде приета другата седмица. Подавам оставка, защото знам, че в едни избори доверието е най-важно. Това каза на пресконференция проф. Михаил Константинов, председател на Съвета на директорите на „Информационно обслужване”.
Нито премиерът Марин Райков, нито президентът Росен Плевнелиев, нито „господарят на света” Барак Обама могат да уволнят член на Съвета на директорите на акционерно дружество, дори когато мажоритарен собственик е държавата. Прочетете Търговския закон и Устава на дружеството, каза Константинов.
Яница ТАНЕВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов подава оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди