изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:36 EEST
БАЛ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА АБИТУРИЕНТИ ОТ ГИМНАЗИЯ "РАЙКО ЦОНЧЕВ"    
НовиниГрупа ученици от английската гимназия "Райко Цончев" и студенти от Висше училище Международен колеж в Добрич за втора поредна година подемат инициативата за организиране на Бал за родители на абитуриенти. Поради успешното провеждане на събитието миналата година и интереса от страна на родителите, учениците решиха да превърнат това прекрасно мероприятие в традиция.

Уникалната идея за този бал им е хрумнала, защото искали да направят жест към своите родители и към родителите на своите приятели, абитуриенти от всички училища в града.

Плакати с изречението "И ние сме дали нещо на света..." подканват родителите да отделят време за специалната бална вечер, която ще бъде на 29 март, петък, от 19 часа в ресторант "Албена". Програмата, която подготвят учениците, ще включва изпълнения на живо на български и чужди хитове от 70-те до 90-те от техни връстници, фолклорна програма и много интересни игри и танци. Всички присъстващи ще имат възможността да участват в томбола с много награди, сред които са екскурзия в Европа, уикенд за двама в Албена и стипендии за висше образование. За родителите, дошли облечени с тоалета от абитуриентския си бал от преди години, ще има специална награда. За да докажат, че това е било тяхното бално облекло, те  ще трябва да покажат снимки от завършването си.

"Знаем, че родителите ни отделят много внимание и средства, за организирането на абитуриентските ни балове. Виждаме, че дават всичко от себе си, за да се чувстваме добре на дълго очакваният ден, в който поемаме по нов път и искахме да направим нещо за тях. Ще се постараем да ги върнем към спомените от техните ученически години. В инициативата ни помагат и студенти от Висше училище Международен колеж, които ни напътстват за организацията." - разказват още учениците от английската гимназия "Райко Цончев" в Добрич. НДТ
 


Сходни връзки

БАЛ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА АБИТУРИЕНТИ ОТ ГИМНАЗИЯ "РАЙКО ЦОНЧЕВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди