изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ОВЕН

Ако Вашия избраник е Овен, не чакайте дълги ухажвания и естетически изрази. Дръжте се с него естествено и простичко, и той ще Ви обърне внимание. За да му харесате, не трябва да имате умни очи и тих глас.

Той няма кога да се оглежда и ослушва, така че на много момичета, благодарение на Овена, шансовете се увеличават. Това ,за сведение, не значи, че на Овена са му нужни слепи и глухи.

На него му е нужна любов.

ТЕЛЕЦ

На когото се е паднал Телец, трябва да знае, че е нужно много да се грижи за него. Хранете го добре и обилно. Само не си позволявайте да му поискате пари на заем, защото ще се наложи да ги връщате с лихва. За себе си му кажете, че ядете малко и ще може по този начин да икономисва, ако е с Вас. Главното е, да се научите да сте редом с него, без да го отегчавате със своето присъствие. Това именно ще е секрета на Вашето съпружеско дълголетие.

БЛИЗНАЦИ

Ако Вашия избраник е от зодия Близнаци, вървете с него да се разхождате накъдето духа вятърът. Та нали Близнаци е въздушен знак!

Знайте, че ако Ви потрябва, ще се наложи да усвоите спортно ходене; добре би било да завържете интересни познанства, да понакупите умни книжки и да отговаряте на неговите въпроси.

И запомнете: не се опитвайте да му затворите устата, когато е решил да си побъбри, а се старайте да изглеждате умна! Тогава той ще разбере, че такава като Вас повече никога не би намерил и е възможно да остане с Вас.

РАК

Ако Ви се е паднал Рак, учете се – това е крайно впечатлителен човек! С него трябва да се действа с добро и дълго и упорито трябва да се стремите, за да спечелите доверието му.

Бъдете сърдечна, когато се запознавате с неговите роднини, хвалете неговите стремления към семеен уют и домашно огнище и най- важното: хранете го с любимите му неща – тези, с които е свикнал. Така тихичко ( бавно и полека) той ще привикне с вас и няма да поиска да се разделите за нищо на света.

Е, какво пък – мир и любов на вас!

ЛЪВ

Би го привлекло изявление, че може да си ходи на ляво и на дясно , не искайки Ви разрешение. Това ще му помогне да се ожени без угризения на съвестта.

Ако все- пак нещата стигнат до сватба, не пропускайте да проведете това мероприятие с шик и блясък. Няма нищо, ако не стигнат парите за тузарски мерцедес или покупки на брилянтни щурутлъци, важното е в този ден очарованието да бъде максимално и блясъкът на чувствата –невероятен.

Това изключително ще се хареса на Лъва. А нима на Вас – не?!!!…..

ДЕВА

Ако сте срещнали Дева, не бързайте да се радвате.

Този тип мъж ( като правило) е много акуратен. Вълнуват го не самите чувствата, колкото умозрителните заключения за тях. По този повод той може да напише са това съответстващи стихове дълбока проза. И Вас, заедно с чувствата ще Ви разнищи по “ костинки и власинки”.

Този човек има здрав ум и трезв разсъдък и поради това у тях винаги битува желание редом с него да е прибрано, акуратно и като цяло не глупаво момиче.

Той ще оцени жертвата Ви и ще се постарае да бъде образцов мъж, старателен любовник и грижлив баща.

Само че ако искате да съхраните и преумножите добрите си отношения, слагайте всяко нещо на мястото му.

Мъжете – Дева са невъобразимо важни.

ВЕЗНИ

Ето – появил се е в живота Ви мъж – Везни.

За него е важно да се действа издалече.
Питате за нещо незначително: кое време от денонощието например е, какво вино предпочита , а той може да реши. Че и Вие сте като него и да напише на маншета си Вашето име.

За него е важно да знае последните светски новости и би склонил на брак по сметка.

Това изглежда справедливо, а той винаги има социално мислене( в своя полза, разбира се).

Всъщност обожава комплиментите и сам ги раздава.

Поради това много го обичат, а той само избира на кого да отговори с взаимност.

СКОРПИОН

Искате страстна и бурна любов?

Мъжът – Скорпион е способен да Ви я даде! Ако станете обект на неговата страст, не се опитвайте да се спасите от преследването му – това е безполезни.

Впрочем не всичко, което започва добре е добро. Подозрителност към всичко добро е неговата характерна особеност.
Ако успеете да разсеете тези подозрения, той е Ваш навеки. Или поне за известно време….

Какво е нужно, за да бъде задържан мъжа- Скорпион?

Желателно е да го храните с пикантни блюда ( с мярка), да ходите на походи, да скачате с парашут и , разбира се, да бъдете сексуално активна. На него друго не му трябва.

СТРЕЛЕЦ

Със Стрелеца е хубаво да се харчат пари.

Те имат широка душа и големи планове. Това всъщност е и в основата на всичко. Или на нищо. Ако вашата мечта е околосветско пътуване, премествания, голямо жилище и добър апетит по време на хранене, когато правите своя избор, спрете се на Стрелец. Той ще оправдае Вашите надежди. Разбире се не изведнъж, а с Ваша помощ.

Какво е нужно за тази цел?

Винаги слушайте съветите му, а по- умните записвайте. Когато той забрави половината от тези съвети, не забравяйте да му го припомните.

Ако се стремите да станете да станете бизнес – дама ( в съответствие с международните стандарти), той ще Ви обръща особено внимание.

Той се впечатлява от всичко вносно, макар и то да не е обезателно стандартно.

И всъщност нещата стоят така: не губете време, учете чуждестранни езици и усвоявайте задгранична култура. Той ще е щастлив, че има отношения с такава образована личност. А и на Вас ще Ви бъде приятно.

КОЗИРОГ

Е, какво хубаво може да се каже за Козирога?Mного хубаво. Отстрана тези мъже изглеждат неподправено сериозни, даже вторачени в своите измислени проблеми. И често това впечатление се оказва истина. Но цялата прелест е в това, че проблемите им свършват. Не изведнъж, разбира се, а с течение на годините.

По- добър вариант за практичната жена просто не може да се намери.

Ако Вие сте практична, леко оптимистична, малко трудолюбива и напълно свободна, то човек просто може да се зарадва, че Ви има на белия свят. И какво чакате? Идете и работете- тоест, не изпускайте своя шанс.Той може и да Ви обича. Време е да промените живота му, а той няма да остане длъжен. Козирозите не обичат да бъдат длъжни.

ВОДОЛЕЙ

Какви мъже са те – Водолеите?

Различни. Има и такива, които не приличат на себе си. И какво да ги правим?

Ако Вие сте човек весел и обичате Водолея заедно с всичките му приятели ( отделно не се препоръчва), увличате се от нетрадиционни видове каквото Ви е угодно ( спорт, обливане с хладка вода и т. н.), то защо Ви са други мъже, а не точно Водолей?

Естествено – ако сте отчаяно самотна, отворете широко очи и търсете кой ще Ви попадне пръв.Вероятно е този първи да бъде все същия Водолей! Вече стана дума, че са различни. Всъщност вярват в съдбата и затова е лесни да се запознаеш с тях.
Приближете се и кажете: “Аз съм твоята съдба”. Какво пък – може и така да е…

РИБИ

Ако Вашия поклонник е Риба, нищо не може да се направи. Затова пък за него не може и не трябва да кажеш : “Нито риба, нито рак”.

Той понякога мълчи, когато го питаш и говори, когато би трябвало да мълчи, ама какво от това? Смело го хванете за юздите и го вкарвайте в коловоза. Само че почакайте- за какво Ви трябва?
Аха, да – той е мил, добър и така илюзорен, сякаш не е от този свят… И толкова лесно е да го заблудиш – нали вярва на всичко! Не се съмнявайте – ако повярва, че Вие сте най-обичаната и добрата , значи това е истина. Без съмнение такива мъже не се търкалят по пътищата. Само се постарайте да не го черпите със спиртни напитки.

Ако Рибата се отучи да мечтае, никой няма да Ви завиди след това.
Помнете: ако искате неземна любов, мелодраматични сътресения и недоизказани думи, търсете Риба. Мъжът – Риба никога няма да излъже Вашите очаквания.

Източник: http://www.bul-news.com/



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди