изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:39 EEST
УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ КЪРПЯТ ЗА 700 000 ЛЕВА    
НовиниВ края на тази седмица изтича срокът, в който може да бъде обжалвана проведената от общината в Добрич процедура за избор на фирма, която ще извърши изкърпванията на улиците в града. Както НДТ вече писа, две фирми – „Пътно строителство” и „Екострой” подадоха оферти.

Определената комисия е избрала фирмата, с която да подпише договор. Ако няма обжалване, в началото на април вече ще има избран изпълнител и ще може да започне работата по запълване на дупките по улиците, които след зимата станаха още повече и по-големи.

Заложените за тази година средства за изкърпване на улиците са 700 000 лева. Предвижда се с тях да бъдат заличени между 12 и 13 хиляди квадратни метра дупки по уличната мрежа на Добрич, съобщиха от кметството. НДТ

 


Сходни връзки

УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ КЪРПЯТ ЗА 700 000 ЛЕВА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ КЪРПЯТ ЗА 700 000 ЛЕВА
Автор: Anonymous да 2013-03-27 @ 18:28 EET
Ще кърпите улиците - добре, а кога ще завършите БЛОК  ДОБРИЧ , ЧЕ НИ ПИСНА ДА ЧАКАМЕ 32 ГОДИНИ!!! Хора кажете в коя държава ти вземат имота и чакаш 32 години за  да получиш  жилище!!!! Г-жо Николова, отговорете !!! Кога, кога ,кога?
УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ КЪРПЯТ ЗА 700 000 ЛЕВА
Автор: Anonymous да 2013-04-02 @ 22:58 EEST
Това е добре ,че улиците ще се изкърпват,но след свършване на работата да се прави контрол дали е свършена качественно.Не да ми закърпят тук там избирателно и половината дупки да останат.Това е практика от години и няма да търпим повече да се подиграват с нас и да ни правят на кипазета с нашите пари.Данъци,данъци,данъци ,но и трябва контрол.
УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ ЩЕ СЕ КЪРПЯТ ЗА 700 000 ЛЕВА
Автор: Anonymous да 2015-06-18 @ 15:42 EEST
Улиците в Добрич наистина са много зле. 700 000 лева не са малко, но пак големия процент от тях ще бъдат откраднати.
Ето и схемата каква е. Дълбае се по улиците наред, дори там където няма дупки!? Това е пресен пример от кърпенето на ул. "Димитър Ковачев". В участъка от светофарите при КАТ до Новата поща имаше около 20 дупки.(Всеки таксиджия може с точност да ви ги каже колко бяха.) Издълбаните кръпки са в десетки пъти повече! С толкова асфалт можеше да се закърпят още няколко улици.
Знаем, че е много по-изгодно машините на малко пространство да свършат много работа, но е нахално по този начин да се източват парите. И така, средствата набързо свършват и няма за страничните улички, където са най-големите трапове.
Интересно, кой общински "заплатаджия", пак си затваря очите?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди