изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:37 EEST
ВРЕМЕТО: ПРОГНОЗА ЗА 28.03.2013    
Времето

През нощта на много места из Северна България ще превалява сняг, в югоизточните райони дъжд, който в сутрешните часове ще преминава в сняг. Временни разкъсвания на облачността ще има в Югозападна България. По Черноморието ще бъде с умерен северен вятър.
Сутринта температурите ще са между минус 3° и 2°, в София 0°.

2013 02 Helen de Muro Germany2013 03 Indra Lotva2013 02 Juta Radzina Lotva



четвъртък
28.03.2013

Макс: 10°C
Мин: 1°C

 

Преди пладне облачността от югозапад отново ще се вплътнява. Около пладне ще започнат превалявания, из Южна България от дъжд, в югоизточните райони дъжд и сняг, в Северна България от сняг. Привечер за кратко и по високите полета на Западна ще превали сняг. Вятърът в по-голямата част от страната ще бъде от изток-североизток, но по Черноморието ще се задържи умерен и силен от север. Максимални температури между 1° и 6°, в София около 5°, само в крайните югозападни райони до 8-10°.

Атмосферното налягане ще започне да се повишава, оставайки по-ниско от средното.

В четвъртък валежите ще спрат, вятърът ще отслабне. Облачността ще е предимно значителна. Минимални температури между минус 2 и 3°, максималните слабо ще се повишат. В петък и събота ще преобладава облачно време; на отделни места са възможни слаби превалявания. В Източна България ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. В неделя в северозападната част от страната ще превали дъжд, а в източната ще се усили вятърът от юг. Повишението на температурите ще продължи и в неделя минималните ще са между 6 и 11, максималните - между 16 и 21, по-ниски в северозападните райони. В понеделник ще остане топло, но на повече места ще превали дъжд.


ВРЕМЕТО ПО ЧЕРНОМОРИЕТО

По Черноморието ще се задържи ветровито, със силен северен вятър. Ще има превалявания , предимно от сняг. Максимални температури от 0° по Северното до 4° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е до умерено 3-4 бала.


ВРЕМЕТО В ПЛАНИНИТЕ

В планините ще е облачно, със предимно слаби снеговалежи. Вятърът по-високите части ще е умерен, променлив по посока. Застудява с около 2-4°, като на 1200 м.н.в температурата ще е около минус 2-3°, на 2000 м.н.в около минус 7°. Малко по-високи на тези височини ще са температурите в Рила и Пирин.
 
 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: ПРОГНОЗА ЗА 28.03.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди