изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:32 EEST
Месечен хороскоп: Април носи самота, но и пари    
Хороскоп Месечен хороскоп: Април носи самота, но и пари

Овен

Спрете да спорите

Април няма да е любимият месец на Овена. Започва с период на ниска активност, отслабен имунитет и лошо настроение. До средата на месеца опитвайте да се пазите от конфликти, като избягвате споровете с началниците. Караниците само ще навредят на и без това разклатеното ви положение в офиса, опитайте да бъдете конструктивни и да предлагате решения, а не само да показвате надоволството си от случващото се. Във втората половина на месеца ще бъдете по-активни, уверени в себе си и можете да се надявате, че ще върнете обичайните си високи позиции в службата. Любовта няма да ви изненада с нищо - семейните отношения ще са стабилни и твърде скучни за хората от знака. Здравето ще е добро, стабилизирате се след перипетии.

Телец

Не пилейте пари

Телецът не е известен като голям прахосник, но април може да му изиграе някоя неприятна шега в това отношение. За да опазите стабилно финансовото си положение, се налага през месеца да си наложите някои задължителни ограничения - в никакъв случай не пилейте парите си за излишни неща, по-късно ще съжалявате. В първата половина на периода ще се чувствате окрилени на работното място, ще бъдете много креативни и полезни на фирмата. Което ще бъде оценено от колегите и началниците. Втората част на месеца ще дойде с намалени сили, голяма сънливост и слаба издръжливост. Погрижете се за здравето - спете повече, отидете на почивка, ако е възможно. И се радвайте на любимите си хора, нищо не повдига духа повече от любовта.

Близнаци

Един добър месец

За Близнаците април ще бъде добър месец, даже повече от добър. На кариерния фронт се отварят много нови възможности и представителите на знака ще се възползват от тях максимално, така че да спечелят за своята кауза шефовете. Съвсем вероятно е да се изкачите успешно по служебната стълбица, звездите са благосклонни и за повишени финансови постъпления. Хубавото е, че ще можете да споделите своите успехи с постоянната си половинка - ще преоткриете какво означава пълната подкрепа на човека, когото обичате. Във втората половина на месеца ще ви остане достатъчно време за социални контакти и забавления. Чакат ви приятни изживявания, които ще преборят голямата ви умора. Благодарение на това здравето ще е стабилно.

Рак

Осъзнат контрол

Ракът ще може да се радва на пълен контрол над личния и служебния си живот през април. Това ще му даде самочувствие, а и като цяло звездите са благосклонни - късметът ще бъде с него във всяка област. До средата на периода могат да се очакват и добри финансови постъпления. Очертават се и успешни пътувания. Във втората половина на месеца кариерното развитие ще се разгърне и постиженията в службата ще станат видими за всички. Особен успех ще имат онези представители на знака, които се занимават с политика или работят в правителствените среди. Здравето ще е добро, но не забравяйте да пиете витамините си и да спортувате достатъчно често. В любовта също всичко ще е наред - ще преоткриете чувствата към половинката.

Лъв

Нещата се оправят

През първата половина на април пониженото настроение и липсата на късмет, които започнаха преди доста време, ще продължат да тревожат Лъва. При възможност е добре да вземете почивни дни, отпуска или болнични. За щастие “черната серия” приключва и във втората част на периода слънцето отново ще изгрее за представителите на знака. Като с магическа пръчка всички неприятности ще изчезнат - проблемите в службата ще се разрешат от само себе си, семейните трудности ще бъдат преодолени, а здравето ще спре да ви напомня, че е разклатено. Това означава, че ще върнете обичайната си кондиция. За да не си вредите сами, е добре да знаете, че агресивното ви поведение дразни околните, така че - смирете се, бъдете любезни.

Дева

Труден период

Девата трябва много да внимава през първата половина на април, в противен случай трябва да си търси бракоразводен адвокат. Проблеми в брака бележат началото на периода, натискът ще бъде от много страни, така че, за да излезете “без рани” от ситуацията, трябва много да се постараете. Проблеми се очертават и на служебния фронт, тъй като представителите на знака са много чувствителни и пренасят домашните си тревоги в офиса. Въобще - април е подходящото време, ако можете да се покриете някъде. През втората половина на месеца ще се появят пък проблеми със здравето. Намаленият имунитет може да доведе до силна психическа умора. За съжаление тя ще продължи и през първата половина на май. Стегнете се, идва труден период.

Везни

Любовта зависи от вас

Месецът започва с положителни резултати за Везните в службата. Работата ще ви спори, ще се чувствате окрилени от това, че идеите, които ви хрумват, се изпълняват добре и това дава тласък напред на цялата фирма. Единственият ви проблем ще са спорадични нервни изблици, пазете се от тях. Във втората половина на месеца са възможни тревоги около интимния партньор - бъдете разумни, смирете ревността си и всичко може да се размине без тежки последици. Но помнете - любовта у дома зависи от вас, ако се инатите, нищо няма да постигнете и накрая ще се чувствате нещастни и изоставени. На финансовия фронт нещата са обичайните, няма да се къпете в пари, но няма и да страдате от липса на средства. Здравето ви постепенно укрепва.

Скорпион

Мълчанието е злато

Добре е Скорпионът да мине внимателно през първата половина на април. А това означава - да мълчи и да слуша повече, когато разговаря с началниците, а не “да си отваря голямата уста”, както по правило обича. Малко повече въздържаност ще помогне и за съхраняване на домашния уют - лошото е, че когато нямат конфликти, представителите на знака сами ги предизвикват, сякаш за да почувстват, че живеят и има за какво да се борят. Хубавото е, че през втората половина на периода пролетта ще даде нови сили на Скорпиона - здравето му ще е стабилно и той ще почувства прилив на енергия, който категорично ще оправи настроението му. Няма да забелязва дори, че го е закъсал с финансите и ще трябва да пести, за да издържи до края на месеца.

Стрелец

Време за почивка

Месецът започва добре за Стрелеца. Той няма да се напряга особено при извършването на служебните си задължения и ще успява да намира време за почивка и приятни изживявания с близки и приятели. Хубавото е, че това няма да се отрази на доходите му. Проблеми могат да възникнат единствено от колеги, които ще роптаят, че се налага да вършат чужда работа, но представителите на знака няма да се притеснят от това, смятайки, че напълно заслужават пълен релакс. Любовните отношения също ще вървят нормално, което означава, че няма да липсват и обичайните за тази година дрязги с половинката. Във втората част на периода ще загубите част от енергията си и ще се наложи да се погрижите за здравето си. Посетете лекаря, преди да е станало късно.

Козирог

Отлична перспектива

Изцяло положителна перспектива, която ще продължи по-дълго от разглеждания едномесечен период очаква Козирога. Звездите се подреждат в широка и светла пътека пред вас, а тъй като много обичате работата си, предстоящите служебни успехи ще ви донесат отлично настроение. Най-хубавото е, че ще откриете отново красотата на работата в екип и ще се чувствате напълно удовлетворени от кариерното си развитие. Сега е моментът да помислите и какви печалби можете да извлечете от някои замразени сделки с недвижими имоти - прогнозата е на ваша страна. Периодът ще бъде чудесен и за семейните - те ще преоткрият любовта в дома си. Самотните имат всички шансове да срещнат подходящ партньор. Здравето също ще бъде отлично.

Водолей

Оставате сами

Добре ще бъде, ако през първата половина на периода Водолеят смири егото си и престане да се интересува само от собствените си дела. Не бива да забравя, че, като пренебрегва всички наоколо, залисан единствено от своята неповторима по собствените му наблюдения личност, всъщност прави всичко възможно, за да отблъсне най-близките си приятели и роднини. Съвсем скоро ще разбере, че всички те много му липсват. Подобно е положението и с половинката на Водолея, която през април ще е по-склонна от всякога да преосмисли отношенията им и дори да ги прекрати. Към тези неприятности можем да добавим и известни проблеми със зъбите и лицето. За щастие през втората половина на април представителите на знака ще пожънат някои служебни успехи.

Риби

Добри печалби

През април Рибите определено ще си възвърнат обичайната активност. Тя ще проличи най-вече в работата, където хората от знака ще бъдат споходени от блестящи идеи, чиято реализация ще впечатли колегите, началниците и партньорите. Вероятно ви предстоят и някои съдебни дела, но за тях трябва да сте спокойни - звездите са благосклонни за успешното им решаване. През втората половина от месеца добрата работа определено ще даде и своите финансови резултати. Източник на средства могат да станат повишение на заплатата, доходи от странична дейност, неочаквано наследство или печалба от игри на късмета. Някои проблеми с болести на гърлото, синусите и ушите могат да напомнят за себе си. В любовта няма да сте много щастливи.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

Месечен хороскоп: Април носи самота, но и пари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.64 секунди