изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:48 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 30 март, около 16:00 часа по улица „Генерал Попов” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Рено”, управляван от С.А. (25г.) и пасажер С.А. (33г.) и двамата от град Добрич. При последвалата проверка в дрехите на 36 – годишния мъж са намерени три броя прозрачни пликчета със суха тревна маса с общо тегло около 2 грама. От извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество – канабис. С полицейска мярка двамата добричлии са задържани в Първо РУП Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- На 31 март, около 08:00 часа в РУП Каварна е получено съобщение за извършена кражба от стопански имот в с. Септемврийци, общ. Каварна. По данни на тъжителя за времето от 22:00 часа на 30 март до 07:00 часа на 31 март, неизвестен извършител е извършил кражба на метални елементи с общо тегло около 1000 килограма. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
- На 30 март, в 22:00 часа по улица „Хан Аспарух” в град Тервел, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Форд”, управляван от М.М. (49г.) от град Тервел. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,57 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа, 49-годишния мъж е задържан в РУП Тервел. По случая се работи в условията на незабавно производство.
- На 31 март, около 08:30 часа е възникнало ПТП на кръстовището на бул. „Добруджа” с ул. „Д. Ковачев” в град Добрич. Лек автомобил, „Фолксваген” с добричка регистрация при движение по ул. „Д. Ковачев” и последвала маневра завиване на дясно по  бул. „Добруджа” удря пресичащата пешеходка  П.М. (88г.) Вследствие на ПТП, жената е настанена за лечение в ортопедичното отделение на МБАЛ Добрич с фрактура на ляво рамо, без опасност за живота. Взети са кръвни проби по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

 Контролните органи са съставили 69 акта и 94 фиша за констатираните от тях нарушения.
 
 На територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби.

 
01.04.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди