изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:06 EEST
ДВА ЧАСА УВЕЩАВАХА ДОБРИЧЛИЯ ДА НЕ СКОЧИ ОТ 5-ИЯ ЕТАЖ    
Общество 46-годишен мъж от Добрич заплаши вчера, че ще се самоубие и два часа вися на перваза на терасата на 5-ия етаж на жилищен блок по ул. "Димитър Ковачев". В крайна сметка добричлията бе свален от свой първи братовчед.


Антон Петров се качил на перваза около 12.30 часа, разказаха запознати. Той заплашил, че ще скочи не от терасата на своя апартамент, а на съседката си. Жената била инвалид, преди време пострадала при катастрофа. Не се знае как точно Антон влязъл в жилището й. Веднага след като заплашил, че ще скочи от терасата й, на място пристигнали служители на полицията, на пожарната и линейка на Центъра за спешна медицинска помощ. При пристигането си на място репортер на НДТ видя двама полицаи и психолог, които бяха на съседната тераса - тази на жилището на Антон, и го разубеждаваха да скочи. При опит на служител на реда да прескочи преграда, разделяща балконите на двата апартамента, 46-годишният мъж се наклони силно напред и това накара полицаят да се откаже от намеренията си. Антон Петров бе разубеден да скочи от 5-я етаж от добричкия бизнесмен Петър Малджиев, който е негов първи братовчед. Това стана около 14.30 часа.
Антон Петров има някакви психични отклонения, казаха за НДТ запознати. Те разказаха, че мъжът е в момента безработен. Майка му живее в същия вход на първия етаж, а сестра му - в центъра на Добрич. Спасеният от самоубийство е несемеен, научи още НДТ.

 


Сходни връзки

ДВА ЧАСА УВЕЩАВАХА ДОБРИЧЛИЯ ДА НЕ СКОЧИ ОТ 5-ИЯ ЕТАЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди