изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:49 EEST
Ангел Семерджиев с нова жена, спести 60 бона за година    
НовиниАнгел Семерджиев е с нова жена до себе си, от която има дете. Тримата живеят на пъпа на София, а бившият шеф на ДКЕВР е спестил 60 бона за година. “Бебето му се роди миналата година на 23 ноември”, припомнят от “168 часа”.

Половинката на Семерджиев се казва Елена Маринова. Двамата са били колеги в “Булгартрансгаз”. Там тя е работила като юрисконсулт. По-късно, когато Семерджиев отишъл в ДКЕВР, тя е спечелила конкурс в Министерския съвет. Маринова е била включена в междуведомствена комисия, която разглежда офертите на фирмите, които искат да строят лот на магистрала “Тракия”. В момента тя е в отпуск по майчинство.

Имотът в центъра на София не е на Семерджиев. Това сочат декларациите по Сметната палата. По официални данни се води, че живее с родителите си в Кокаляне. През 2012 година той е спестил внушителна сума само от заплата. В банковите му сметки в страната тогава са постъпили около 60 бона. Той все още изплаща и лизинг на лексуса си, купен през 2010 година за 74 000 лева. Заплатата му в ДКЕВР е била 4318,95 лева през 2012 година. В края на мандата си той е декларирал само къщата от родителите си в Кокаляне и тази в Несебър.

Семерджиев в момента се канел да се нанесе в затворен комплекс край Панчарево, но такъв имот пред Сметната палата не е декларирал.

През 2012 година той пропуснал да декларира и покупко-продажба на апартамент в Несебър и паркомясто към него. Не е декларирал и ипотечен заем от 90 000 евро.

При напускането си на ДКЕВР Семерджиев е декларирал и завършена къща в село Кошарица край Несебър, купена в груб строеж за 35 000 лева през 2010 година. В момента такава къща в груб строеж в селото струва 200 000 лева.

През 2005 година при развод с жена си Семерджиев дарил и голям апартамент на дъщеря си Весела. Имотът се намира на столичния булевард “България”./ http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Ангел Семерджиев с нова жена, спести 60 бона за година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди