изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:19 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
Новини

Добрич. „Рекорден брой цигари, заловени при операция”, пише на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна”. 900 000 къса цигари без бандерол са задържани при специализирана полицейска операция на територията на Добрич, са съобщили от Областната дирекция на МВР. На 6 април след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” е извършена проверка на товарен автомобил „Фиат Дукато”, паркиран в стопански двор.



 „Агенцията за кредитни рейтинги и анализи” АД е потвърдила досегашният кредитен рейтинг на общината в Добрич. Дългосрочният кредитен рейтинг е bgAa2. Той показва стабилна перспектива, отразява високо качество и много нисък кредитен риск. Краткосрочният рейтинг е bgP-1, който е най-високият по скалата на агенцията и дава оценка за много добра способност на общината за изплащане на краткосрочни задължения напълно и навреме. „Хотелиери с колективна жалба срещу „Енерго-про”. Туристическият бранш от североизточна България е готов да блокира старта на сезона, ако не се разрешат проблемите, които имат с „Енерго-про”, е заявил председателят на регионалната професионална браншова структура за североизточна България Димитър Димитров.
Изпратена е колективна жалба, придружена с 15 искания и подписи на всички, които развиват бизнес на територията, на която оперира дружеството.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди