изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:07 EEST
АЛБЕНА ПОДМЛАДЯВА С ИНОВАТИВНИ ПРОЦЕДУРИ    
ТуризъмВ балнеологичния център „Медика" в хотел „Добруджа” в курорта Албена за първи път тази година се предлага GUNA терапия, съобщават от туристическото дружество. И посочват, че тя ефективно, физиологично и без нежелани реакции възстановява и поддържа целостта на колагеновата мрежа.

Прилага се в две посоки - първото приложение на колагеновата терапия е за подмладяване на кожата на лицето. Вторият начин на приложение е лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат. В балнео център „Медика" има възможност за броени дни желаещите да се подмладят видимо или да си върнат радостта от движението.

Прилага се подмладяваща терапия за лице с колаген, която води до намаляване видимите признаци на състаряване на кожата, на появата на бръчки, както и до овлажняване на състарената кожа.

MD -Tissue забавя физиологичното остаряване на съединителната тъкан като поддържа и възстановява колагеновите фибри, стимулира образуването на собствен колаген и действа като бариера срещу свободните радикали. Колагенът в състава на ампулата е обогатен с витамин C, магнезий, витамин B1, B2 и B6, които подхранват, овлажняват и тонизират кожата и видимо изглаждат бръчките. Процедурата е подходяща както в млада възраст за профилактика на процесите на стареене на кожата, така и в зряла възраст като възстановяващо средство.

GUNA терапията се използва и за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат. Тя се прилага за възстановяване на ставен хрущял, сухожилия и лигаменти, намаляване на болката, увеличаване на ставната подвижност. Прилага се при ставно-мускулни заболявания-дегенеративни, постравматични и възпалителни заболявания, както и при неврологични заболявания-дископатии и радикулити. НДТ

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПОДМЛАДЯВА С ИНОВАТИВНИ ПРОЦЕДУРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди