изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:32 EEST
ОПРЕДЕЛИХА МЕСТАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА    
НовиниСъс заповед на кмета Детелина Николова от вчера бяха определени местата, на които ще могат да се поставят агитационни материали, като плакати, реклами, обръщения, по време на предизборната кампания за парламентарните избори на 12 май.




За целта са посочени 36 рекламни тела или афишарки. Те са разположени в централната част на града, както и в кварталите “Дружба”, “Добротица”, ”Балик”, по бул.”Русия” и ул.”Гоце Делчев”, до бул.”Трети март” и ул.”Панайот Хитов”. Освен тона разрешение за предизборна агитация има и за две оградни пространства - табло на оградата на ресторант ”Резиденция” и на оградата на служба ”Пожарна безопасност и спасяване”.
Агитационните материали се поставят на сгради, огради и витрини само след разрешение на собственика или управителя на имота, се посочва още в заповедта. С нея се забранява унищожаването и заличаването на агитационни материали, поставени по определения ред, до края на изборния ден, както и публикуването и излъчването на анонимни материали, свързани с предизборната кампания, използването на агитационни материали, които застрашават живота и здравето на гражданите, частната, общинската и държавната собственост и безопасността на движението, накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите. Забранява се още използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация, провеждането на предизборна агитация в държавните и общинските учреждения и институции, както и на работните им места от лица на изборна длъжност в синдикалните и работодателските организации.
Предизборна агитация е забранена 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.
Задължение на партиите, коалициите и инициативните комитети е в срок до три дни след изборния ден да премахнат поставените от тях агитационни материали.
 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛИХА МЕСТАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди