изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:37 EEST
15 ПРОЦЕНТА РЪСТ НА РУСНАЦИТЕ В АЛБЕНА    
НовиниНов ръст на гостите си от Русия очакват в курорта Албена за Сезон 2013, съобщават от пресцентъра на компания.


Комплексът е насочил своята рекламна кампания на своите продукти по регионите в Русия. Презентации бяха проведени в Москва, Санкт Петербург и Калининград, а в тях взеха участие представители на близо 150 туристически фирми.
„В Русия първо търсят Албена за почивка в България. Известни сте като място за спокойна семейна почивка. Предлагате добра храна, качествено обслужване, добре спортна база. Имате чист въздух и безопасен плаж. Средният престой за руснак в Албена е 10 дни”, заяви Света Морева – представител на туроператора „Нева” за България.
„В трите града туристическите фирми, които присъстваха на нашите презентации бяха впечатлени от филма, който прожектирахме. Харесаха новостите в курорта за Сезон 2013, а първоначалните записвания, интересът към Албена и продуктите на Медицинския ни център ни дават основание за ръст на руския пазар от 15 процента за тази година”, съобщи Цветелина Стаева – мениджър руски пазар в „Албена” АД.
Тя посочи, че за м.г. гостите от Русия в Албена са били 35 000. От курорта продължават своите презентации по региони в Русия със съдействието на Българо-руската търговско-промишлена палата, като през април и май предстоят срещи във Волгоград, Череповец, Новосибирск, Екатерининбург, Сибир и др. места
През юни врати отваря новия хотел „Амелия Премиум”, чийто първи гости в новото тяло ще бъдат от Русия.
 


Сходни връзки

15 ПРОЦЕНТА РЪСТ НА РУСНАЦИТЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди