изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:43 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА ДА ЗАКРИВАТ БОЛНИЦАТА В ТЕРВЕЛ    
ЛюбопитноБолницата в Тервел няма да бъде закрита и въобще не е ставало въпрос за такава мярка спрямо болниците, получили акредитация "0", съобщи за НДТ кметът Веселин Влаев. Станало е ясно от проведени разговори с депутати, че здравните заведения с нулева акредитация ще могат да кандидатстват повторно. Решение за това ще се вземе на предстоящата сесия. Водени са разговори за осигуряване на нужните специалисти за болницата - анестезиолог и невролог, добави още Влаев.


РЕМОНТИРАТ ДВЕ ТРЕТИ ОТ УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ

В строителната програма на дирекция "Образование" в Добрич се предвижда в две трети от общинските училища и детски градини да бъдат направени частични ремонти, съобщи за НДТ зам.-директорът Нейчо Нейчев. В Добрич има 19 общински училища и 18 целодневни детски градини. Строителната програма е в рамките на 150 хил. лв. Ще се реновират санитарни възли, спортни площадки, отоплителни и елинсталации, водопроводи, каза Нейчев.
НДТ - 11 април 2003 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА ДА ЗАКРИВАТ БОЛНИЦАТА В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди