изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:30 EEST
БСП - ДОБРИЧ, С ЕДНА ОТ ТРИТЕ НАЙ-МЛАДИ ЛИСТИ В СТРАНАТА    
Политика Официално в сряда вечерта БСП даде старт на предизборната си кампания в 8 Добрички многомандатен избирателен район. Пред препълнената зала общинският лидер на социалистите Владимир Калчев покани на сцената кандидатите за депутати след като прозвучаха химните на България, Европейския съюз и Добрич. Всеки сам представи себе си, като водачът - Явор Гечев, заяви:

 "Листата на БСП-Добрич е една от най-младите в цяла България". Средната възраст на листата с кандидати за депутати е около 40 години. След Явор Гечев, втора в листата е Сияна Фудулова - областен лидер на партията в Добрич, трети е Пламен Желязков - зам.-кмет по финанси в община Тервел, а след него е Даниел Петков - юрисконсулт в земеделска фирма. Гечев заяви, че зад себе си има силен екип от професионалисти, които са готови да отстояват политиките на скъпата на всички Добруджа. Той подчерта, че за последните 4 години е бил в Добрич много често и обеща, че оттук нататък добруджанци ще го виждат още по-често. "Властта за БСП не е самоцел. Ние искаме и можем да направим така, че да върнем България на хората", заяви водачът на листата.

 

 

Той изтъкна факта, че за последните 4 години социалната политика се е сринала и едва ли не вече е част от червената книга. "50 % от гражданите на страната са на ръба на бедността и всички за последните 4 години сме обеднели с 20 %, какъвто е ръстът на инфлацията", заяви Гечев. Пред залата той заяви още, че през 1986 година българското земеделие е било на второ място по брутен национален продукт в света докато сега е на дъното на класацията. Гечев добави, че сред основните приоритети е и отстояването за активна работа в младежката политика, защото 40 на сто от младите хора са без работа. "За тези последни години загубихме 400 000 работни места, 200 000 малки фирми фалираха. Ние искаме вашата подкрепа, за да отстояваме всичките тези политики след 12 май в Народното събрание", заяви Гечев.

Платена публикация

 


Сходни връзки

БСП - ДОБРИЧ, С ЕДНА ОТ ТРИТЕ НАЙ-МЛАДИ ЛИСТИ В СТРАНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди