изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:38 EEST
Май носи провали, но и нови шансове    
ХороскопМесечен хороскоп: Май носи провали, но и нови шансове

Овен

Съдебни тревоги

Май започва много активно за Овена - той ще бъде постоянно зает със срещи, разговори, заседания, сделки и въобще с всякаква дейност, от която зависи по-нататъшното му положение на кариерния фронт. За много от представителите на знака е възможно първата половина на месеца да мине в непрестанни съдебни битки. Трябва да сте много внимателни и ако успеете да се овладеете, дори да отстъпите. В противен случай изходът от съдебните саги няма да ви удовлетворява напълно. Втората половина на периода се очертава като доходоносна за представителите на знака, а това означава, че сделките, за които толкова са се борили, най-после ще се осъществят. Здравето няма да е много добро - проблеми с главата. Раздори и в любовта.

Телец

Контролирайте гнева

Месецът започва с ниска активност за Телеца - той ще се чувства изтощен от дълго продължаващите служебни проблеми, които не могат и не могат да се разрешат. Вероятно за това към средата на периода представителите на знака ще бъдат склонни все по-малко да контролират прословутото си търпение и е възможно колегите и началниците в службата най-после да видят как изглежда истинският гняв на Телеца. Тъй като сами знаете, че избухването ви може да е фатално, няма да е зле да си подсигурите нова работа преди това. Гневът определено ви е лош съветник. Заради него са възможни тревоги и в семейството, като половинката ви сериозно ще се замисли вие ли сте точно човекът, с когото е избрала да се обвърже. За щастие здравето ви ще бъде стабилно.

Близнаци

Кротко с парите

Май започва отлично за Близнаците - периодът ще е добър за финансите ви и ще ви провокира да му отпуснете края, като започнете да харчите повече, отколкото можете да си позволите. В началото това няма да е проблем, но ако прекалите с гуляите с приятели, с излишните покупки на стоки, от които всъщност не се нуждаете, или с твърде щедрото раздаване на заеми, през втората половина на месеца може да се наложи самите вие да теглите кредит, за да се справите с нарастващите си разходи. Това не означава обаче да се откажете от живота. Периодът е особено подходящ за приятни компании и забавления. Работата съвсем няма да е на дневен ред, ще се справяте с нея все някак. Любовта ще ви прави щастливи. Не пропускайте часа си при зъболекаря.

Рак

Кариерен бум

Представителите на знака Рак, които работят в държавната администрация, към правителството или се занимават с политика, ще бъдат особено облагодетелствани през май. На тези поприща се очертават добро кариерно развитие и много добри приходи. Но и за всички останали Раци месецът трябва да е съвсем поносим в чисто финансовото му изражение. По-проблемно ще се окаже здравето - тъй като ще сте склонни към преумора и недоспиване заради някои непредвидени забавления, имунитетът ви ще се срине. Не забравяйте да си осигурите така нужната ви почивка, да пиете повече витамини и при всеки възможен случай - да тренирате или поне да се разхождате сред природата. Месецът е добър и на интимния фронт - подходящ е за много нови срещи.

Лъв

Късметът е с вас

Май започва много късметлийски за Лъва - той ще отбележи чудесен напредък на служебното поприще, където най-после думата му ще започне да тежи осезаемо, а решенията му да се възприемата с нужната сериозност. Това ще допринесе за развитието на фирмата и ще бъде оценено от шефовете или партньорите. През втората половина на месеца служебните въпроси все така ще продължават да занимават представителите на знака и ще отнемат много от нужното им време за почивка и приятно прекарване със семейството и приятелите. Пазете се от преумора, в противен случай за сметка на професионалния бум може да се окажете на легло заради понижения си имунитет. Любовта ще напомни за себе си с множество приятни емоции.

Дева

Напрежение у дома

Девата ще бъде ударена от звездите през май точно в най-чувствителното си място - семейството. Някои егоистични изказвания, породени вероятно от дълго стаявано недоволство, могат да разрушат мира край домашното огнище. За да ги предотвратите, не забравяйте своята прословута дипломатичност и смирение, които винаги са ви помагали в напечени ситуации. За щастие ще се радвате на добро здраве, а през втората половина на периода има всички шансове да подобрите значително и своето финансово положение. Това обаче означава усилена и напрегната работа в службата, оставане до късно и поемане на множество чужди задачи. Не използвайте ситуацията, за да бягате от проблемите вкъщи. За да ги преодолеете, изправете се срещу тях.

Везни

Труден период

Везните навлизат в труден период, свързан преди всичко с множество колебания на два фронта - в службата и в любовта. Както е известно, когато нямат вътрешен мир, преставителите на знака се чувстват като болни. За съжаление резките колебания в настроението ви, които ще се отразят негативно на самочувствието ви, ще продължат и през първите две седмици на юни. Така че стиснете зъби, примирете се, че това не е вашият момент да спечелите битките, и изчакайте по-благоприятно време. Пригответе се, че през втората половина на периода нивото на енергията ви ще е ниско и няма да имате желание нито за работа, нито за забавления с половинката си. Не се отпускайте и не се поддавайте на депресивни настроения, всичко се оправя някога.

Скорпион

Време за почивка

Скорпионът ще има един спокоен месец, в който обаче няма да се чувства съвсем в кондиция. Възможно е да усеща отслабени силите си, да има някои здравословни проблеми и да му липсва енергия дори за всекидневните задължения. Сега е неговият момент за почивка, ако е възможно, трябва да си вземе отпуск, да си почива сред природата или просто да помързелува у дома, като се излежава пред телевизора. Понякога всеки има нужда да “презареди батериите”, а пролетта е точно този момент за представителите на знака. С изключение на здравето останалите обичайни дейности ще бъдат в реда на нормалното - в работата няма да се случи нищо ново, любовният живот ще бъде на обичайното си ниво, което за Скорпиона по правило е активно.

Стрелец

Нагоре към върха

Май е чудесен месец за Стрелеца, ще се чувства преуспял, защото напредъкът, който ще бележи на работното си място и в отношенията с колегите, ще бъде видим. Очертават се и успешни служебни пътувания, които ще донесат печалби на фирмата и нова доза удовлетворение за представителите на знака. През втората половина на месеца развитието на кариерния фронт ще продължава да занимава активно Стрелеца. Онези, които работят в правителствените среди или се занимават с политика, изкуства и интелектуален труд, ще имат достатъчно поводи за радости. Периодът е подходящ и за “взимане на властта”, т.е. за израстване до по-висока позиция по служебната стълбица. Очертават се и приятни емоции в любовта. Здравето е стабилно.

Козирог

Добри печалби

Периодът е изключително добър за Козирога за осъществяването на някои инвестиционни планове и за прибирането на чудесни печалби от бизнеса, особено през втората половина на май. Парите ще бъдат съпроводени с определени успехи на кариерния фронт въпреки натиска, който ще чувствате от колеги или партньори в началото на периода. Макар да има неразбории в офиса, ще намерите начин да се справите с трудностите и ще превърнете всеки дефект в бизнеса си в ефект. Към края на месеца ще имате някои тревоги, свързани с децата си, но недейте да бъдете прекалено строги - спомнете си, че и вие сте били млади и сте правили грешки. В любовта също ще чувствате напрежение, така че обърнете повече внимание на половинката си. Здравето е добро.

Водолей

Имате нови цели

Май ще разкрие пред Водолея много нови възможности и положителни перспективи. Става въпрос за време, в което представителите на знака ще си поставят съвсем нови цели - не просто за професионалното или личното си развитие, а за живота си като цяло. Хубавото е, че ще се чувствате силни и ще използвате най-добре възможностите, които ви се предоставят за усъвършенстване на уменията ви. Във втората половина на периода усещането, че имате сили да преместите планини, ще продължи да ви държи активни и в кондиция. Не се захващайте с дела, свързани с недвижимо имущество. Затова пък ще имате красиви придобивки за дома, може успешно да си смените колелото, колата или да си купите яхта. Действайте кротко и в любовта.

Риби

Мълчете и слушайте

Рибите ще направят добре, ако в началото на задаващия се период опитат да се държат като истински представители на зодията и мълчат, вместо да се намесват във всякакви спорове, които нямат нищо общо с тях. Като цяло подобно бъбриво поведение не е характерно за Рибите, но звездите показват, че са възможни известни гневни изблици, от които е добре да се пазят. Просто мълчете, слушайте, мислете и накрая ще разберете, че правилно сте избегнали капаните, в които е можело да паднете. В противен случай може да стигнете до сериозни недоразумения в службата, които определено няма да ви харесат. В любовта обаче може да сте красноречиви колкото искате - очертава се чудесен период за заздравяване на връзките.

 


Сходни връзки

Май носи провали, но и нови шансове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди