изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:19 EEST
И ФЕЙСБУК СТАНА ПОРЪЧКОВ    
Новини

На повече от 9000 наши приятели във Фейсбук /страницата ни и група ДОБРУДЖАНЦИ/, днес е направило впечатление блокирането им. Това не ни се случва за първи път и дори вече започва да буди смях, защото след отблокирването им започва нов усилен приток на приятели.



Традицията е страницата ни да се спира от т.нар. недоволни и по едно съвпадение - в навечерието на много важни събития. При това не можеш да се оплачеш на централата на български, защото българският е само на книга написан като официален в Европейския съюз, а чрез него и за СА. Впрочем, има си българска централа, която очевидно се превръща в поръчкова, след като не контактува със собствениците на страници и групи в социалната мрежа, където бъка от всемъзможни глупости, които обаче са недосигаеми.

За радост, съществуването на сайта ни ndtnews.hopto.org не зависи от ПОРЪЧКОВЦИ и всеки наш приятел, който е свикнал да го ползва, може да направи и прави това без разрешението на някой, скрит зад фасадата на най-голямата социална мрежа в света. Тави дава основание да помислим дали да не отворим профил и в туитър, а и в други социални мрежи извън България, за да си гарантираме независимостта.

Приятели, ще бъдете затруднени, ако ползвате фейсбук, но след отблокирането ще бъдем отново заедно, а този път и още по-агресивни срещу ПОРЪЧКОВЦИТЕ. ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!!!

 

 


Сходни връзки

И ФЕЙСБУК СТАНА ПОРЪЧКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди